Jump to content
GIGN Forum

Wiens Labs Jautajums

4ava
 Share

Recommended Posts

karo4 man viens jautajums ceru ka palidzesiet..

es sonakt braucu prom uz kadu laiku, un gribeju jautat ka war uzlikt ja serverim notiek kads erors lai wins automatiski iesledzas no jauna.. es zinu ka to war izdarit tikai nezinu kaa!!! plzz help me :(

nē, neredzu - pastāsti man, kā es varu viņu IP adreses redzēt?

kāpēc es domāju, ka tas ir viens cilvēks?

1) ļoti līdzīgi raksta (kaut gan tagad pusteikumos, pokerakstā un w burtiem raksta daudzi, tu tai skaitā)

2) neliekas dīvaini, ka vienā vakarā uzrodas 2 cilvji ar vienādu problēmu un 90% vienādu posta saturu?

kāpēc es domāju, ka tas ir viens cilvēks?

1) ļoti līdzīgi raksta (kaut gan tagad pusteikumos, pokerakstā un w burtiem raksta daudzi, tu tai skaitā)

2) neliekas dīvaini, ka vienā vakarā uzrodas 2 cilvji ar vienādu problēmu un 90% vienādu posta saturu?

1)skaties izteicienus pats tu esi aaksts,klauns u.t.t

2) kaadi 2 profili...no saakuma vin6 man prasija lai uzrakstu un peecpam pats uzrakstija

3)kaada tef daļa gar to vai ir vinnam 2 profili vai nav...atbildi uz jautaajumu vai arii klusee...nevienam neintresee tavi lieki posti kam nemazam nav nekaads sakars ar topic!!!

nevienam nebraucu, izsaku minējumus... katrā ziņā tādā tonī kā tie tirliņi ar sevi runāt neļaušu nevienam
Tev nav pofig cik viņm ir konti?
nav, jo pofigisms un interesēšanās tikai par savām lietām ir vispretīgākā rakstura īpašība
Tu esi moderators?
neesmu un negribu
Tev uzticēta tautas kontrole or smt?
to neuztic, to uzņemas
*tagad tev klusi lasot jāaplužas*
ceri vien...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...