4ava Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 karo4 man viens jautajums ceru ka palidzesiet.. es sonakt braucu prom uz kadu laiku, un gribeju jautat ka war uzlikt ja serverim notiek kads erors lai wins automatiski iesledzas no jauna.. es zinu ka to war izdarit tikai nezinu kaa!!! plzz help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Tieši tas pats ko gribu zināt es!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 plzz palidziet kads !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 nu kas tiesam neviens cilveks newar izpalidzet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 ne nu real .. viss skatas un neko tiesam nezin?? nu plzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Pēc tava triplposta pat negribas teikt, lai paskaties amxmodx.org lapā "crash guard" pluginu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 paklau, ākst, tev 2 profili gadījienā nav? šausmīgi līdzīgi rakstāt... http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=19266 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duckfish00 Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Ew Tu akst! Neredz kad viniem dažādas IP addreses? Mok vin VNK ir vienaa clana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 nē, neredzu - pastāsti man, kā es varu viņu IP adreses redzēt? kāpēc es domāju, ka tas ir viens cilvēks? 1) ļoti līdzīgi raksta (kaut gan tagad pusteikumos, pokerakstā un w burtiem raksta daudzi, tu tai skaitā) 2) neliekas dīvaini, ka vienā vakarā uzrodas 2 cilvji ar vienādu problēmu un 90% vienādu posta saturu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoMy Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 kāpēc es domāju, ka tas ir viens cilvēks? 1) ļoti līdzīgi raksta (kaut gan tagad pusteikumos, pokerakstā un w burtiem raksta daudzi, tu tai skaitā) 2) neliekas dīvaini, ka vienā vakarā uzrodas 2 cilvji ar vienādu problēmu un 90% vienādu posta saturu? 1)skaties izteicienus pats tu esi aaksts,klauns u.t.t 2) kaadi 2 profili...no saakuma vin6 man prasija lai uzrakstu un peecpam pats uzrakstija 3)kaada tef daļa gar to vai ir vinnam 2 profili vai nav...atbildi uz jautaajumu vai arii klusee...nevienam neintresee tavi lieki posti kam nemazam nav nekaads sakars ar topic!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 (edited) o jā, mans kungs un pavēlniek, dzirdu un paklausu! P.S. tu jau nu būsi tas, kurš man pavēlēs - lamers, mļin... pizģec kaut kāds, neko sev mazgadīgie šmurguļi lecīgi palikuši... Edited August 20, 2007 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 (edited) Bārbijveci, tipa baigais savējai jūties visiem braucot augumā? Tev nav pofig cik viņm ir konti? Tu esi moderators? Tev uzticēta tautas kontrole or smt? *tagad tev klusi lasot jāaplužas* Edited August 20, 2007 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 nevienam nebraucu, izsaku minējumus... katrā ziņā tādā tonī kā tie tirliņi ar sevi runāt neļaušu nevienamTev nav pofig cik viņm ir konti?nav, jo pofigisms un interesēšanās tikai par savām lietām ir vispretīgākā rakstura īpašībaTu esi moderators?neesmu un negribuTev uzticēta tautas kontrole or smt?to neuztic, to uzņemas*tagad tev klusi lasot jāaplužas*ceri vien... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts