Endijs_Dzerkalis Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Ko jus domajat par šo speli(Need For Speed: Pro Street) ------ <<<<<<Spēle TEEEEEE>>>>>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 pec bildem skatoties laba un ta spele ir iznakusi vai iznaks ? un kad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Iznaks visticamak pedejaa ceturksnii un NFS beidzot ir pieversusi lielaku lomu damage un masinu fizikai , tapec si spele man liekas parspes carbonu , bet tas jau ir tikai manas domas tapeec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 eee par speles iznakssanu uz PC nezinu jasaktas sikak par un ap speli ir gamespot.com!!! Pagaidam spele ir iznakusi laikam tikai uz PS3!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 spele ar visalabako fiziku un atsishanos pagaidam ir bijusi driver parallelle lines pec manam domama. bet skatoties pec jauna nfs treileriem tas paarsitiis visus draiving geimus. ceru ka man ies normali :0 bet zinu ka neies ceru ka nebus taka ar test drive unlimited - spele no malas izskatas kruta bet sižets un citas drazas smird. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 http://youtube.com/watch?v=pEJI11sOdvw Peec trailera atgadina flatout 2 un iskatas jau baigi inchigi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Zinu, ka šijā NFS nebūs nekādu bērniem paredzēto NOS un jābrauc būs tikai pa trasēm nekādu pilsētu. Treileri jau biju redzējis un kā paši redzējāt veikalos būs 31 oktobrī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 20, 2007 Author Report Share Posted August 20, 2007 Si spele man liekas bus Best of the driving games...., bet pec "kaza4ok" teikta ka nebus mapes man liekas galigi garam..., bet ganjau kad bus interesnati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 es biju novilcis test drive unlimted, huiņaaaaaaaa. gribēju pagonkot, bet tā vietā man pusstundu jāmočī pa jobanu pilsētu... kāpēc mūsdienās netaisa normālas gonkas? visiem tās jobanās pilsētas. Ak jā, laba mašīnu spēlē (reāli sasitās utt) Richard burns rally. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slc Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Zinu, ka šijā NFS nebūs nekādu bērniem paredzēto NOS un jābrauc būs tikai pa trasēm nekādu pilsētu. Treileri jau biju redzējis un kā paši redzējāt veikalos būs 31 oktobrī. nu un kaada vaina NOS? Kaads sakars ar beerniem? Ta nafig taas stulbaas trases. Gribaas jau freeride arii bisku. Bet, no malas jau taa speele labi izskataas - rx-7, mmm..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 salaat, ne jau es visu šito izdomāju par bērniem.. viss bija aprakstīts mājaslapā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now