Jump to content
GIGN Forum

Times.lv


Recommended Posts

hmmmm taa uztaisiiju gan wav gan mp3 formaataa jau dziesmas

6 wav

1 mp3

bet es nesaprotu neko noo taa times.lv taa lai atri ka4aajas soundi kad iet serverii ielieku vinjus tur - ftp://cybergame.times.lv/

bet kas tur ir jadara es kjipa kaa atveeru taa ieliku es nezinu via ir pareizi !!!

kjipa saraxtiij arii tos scripting un tad compile un ieliku plugin mapeee viss kjipa ir kas taalaaak ????

Link to comment
Share on other sites

Cirvis! :D Lieto search!

1.Ejam uz www.times.lv uztaisam savu profilu! Jums vienaa soli paradīsies 3 izvēles! izvelamies pirmo kur rakstīts laikam yourtimes.times.lv tur ievelkam krustiņu! un reģistrējamies talāk!

2.Tad ieējam www.my.times.lv ielogojamies iekšā! bet pirms tam tur jums prasīs paswordu un niku, to jums varat atrasat savā E-Mail vienā no diviem vēstulēm! Tad ja tas ir tad ejat uz nākošo punktu!

3.Kad esma ielogojušies Uzspiežam tavs.times.lv ! Tad jums tur parādās zils logs kurā ir visāda informācija! atrodam šādu rindiņu! ftp://Reģistrētais-web:[email protected] kad uz šīs rindiņas uzspiedīsiet parādisies tadaa takā mape. Kad esam tik talu tikuši tad ejam uz nākošo punktu!

4.Tālāk šājā logā kas jums atvēras uztaisiet mapes cstrike/sound/misc/ kad tas ir izdarīts dodamies uz savu cs soundu direktoriju. Ja esam to izdarijuši tad ņemiet kopējiet no misc mapes tos faiilus ko jums vajagaa! Tikai atceries jus varat ielikt tikai 10mb šajā folderī tapec izvēlaties ko ņemt no misc mapes! Kad jus esat visus vajadzīgos failus iekopējuši šaja ftp folderii tad tikai atliek ieraksti server.cfg failā šādu rindiņu! sv_downloadurl "http://tavs.times.lv/cstrike" Server.cfg failu var atrast cstrike mapē! Kad esam ierakstijuši šo rindiņu vajadzīgajā failā tad dodamies uz hlds konsuli kuru var atrast atverot vaļā savu serveri! un šajā konsulē arī ierakstām sv_downloadurl "http://tavs.times.lv/cstrike" kad arī tas ir idzarīts tad tikai atliek nomainīt mapi un izbaudīt cik atri visii faili lādējās!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...