Jump to content
GIGN Forum

Uzkarās Csā Bilde Un Skaņa


moby
 Share

Recommended Posts

Tātad problēma sekojoša : spēlējot CSu (1.6 caur steam) man vienmēr uzkaras skaņa + bilde tiek sadalīta daudzās horizontālās krāsainās strīpās. Tas tā paliek uz ~20-30 sekundēm, pēc tam atrubās monitors (tikai meklē savienojumu [analog/digital] visu laiku,kamēr pēc 1 min automātiski aiziet standby režīmā), bet viss, kas tika darīts uz kompja turpinās (austiņās var dzirdēt gan mūziku, gan CSu). Nekad nav iespējams paredzēt, kad tas notiks. Dažreiz šis gļuks sākās jau ieejot serverī un sākot skriet, cittreiz pēc 2,5 stundām.

Reinstals nepalīdz, nosteamam tas pats, configa delete nepalīdz,draiveri stāv jaunākie.

Kompis ir sekojošs - p4 2.66 dual core,512mb 533mhz ram,x1300 , 400w psu, 89gb samsung HDD (6 gb free).

Link to comment
Share on other sites

Cepums Tev par problēmas izklāstu. Sen kaut kas tāds nav redzēts. Problēma, kuru googlē diez vai kādreiz atradīsi. Datora parametri (pat brīvā HDD vieta). No Tevis pārējiem būtu jāmācās.

Lai nu kā,

windows reinstals nepalīdz ? Tātad vaina ir dzelžos. Procis tas nevarētu būt. RAM`s failo?! Rams ja feilo, tad izmet zilo ekrānu un kompis restartējās. Video karte?! Tā gadās tikai cs`ā vai arī kādā citā spēlē vai RAM`a rijīgā programmā ?

Mēģini izraustīt RAM`u un GPU. Ar izraustīšanu, es domāju, izņem ramu, gpu un iespraud atpakaļ. Pārliecinies, ka šīs detaļas ir tiešām savā vietā. gpu, noteikti pieskrūvē. Un tad happy fragging.

Link to comment
Share on other sites

rams nefailo, ir mēģināti dažādi rami dažādās kombinācijās utt utml. viss ir izraustīts sen un vēl vairāk, nepalīdz.

lielākās aizdomas krīt uz vga, tāpēc šobrīd tiek lejuplādēts test drive unlimited lai pārbaudītu vai tas notiek uz vga prasīgām spēlēm tikai, jo uz heres 3 nekas tads nenotiek.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...