sidiboy Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Tā nu bāc pastaigāju pa citiem forumiem bet nevarēju atrast es vēlos paprasīt kur varētu dabūt pluginu vai kas tas ir ka kjip kad piem es kaadu noshaju pieskrienu un savaacu granaat bet tas nav ttaadas taas ir kaa mucinjas Nu piedodiet es vnk nezinaju kaa to pateikt ceru ka kaads saprata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Tev vajag pašu granātu pluginu??? http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=70493 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidiboy Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 Nea Ka kjip es novaacu piem tevi un tur taadas ka asinis un taada kaa ,ucinja nu ieej tajaa wos un apsties Bacc mekleeju bet nevaru dabuut!!! ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 aa to pluginu zinu tur kur nošauj pretinieku parādās kautkāda muciņa un tur viņu savācot nāk klāt dzīviba biki granātas ja ir un patronas tikai nezinu kur to pluginu dabūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidiboy Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 Jā tādu es meklēju ja kāds atrod vai jau sen zin dod man zinju !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the. EwiL Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 nevaru paliidzet pirmo reizi dzirdu par tadu pluginu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 jaa es ari zinu shito pluginu diezgan reals kipa izkrit tads taka zaljs tads pagars apaljsh sudinjs??? es pamekleshu iespejam atradishu ja atradishu tad tev doshu zinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now