NaGe Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Tātad izveidoju kluci, uzlieku tie to entity, izvelos func_bomb_target Kompilēju karti, bet klucis nav redzams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearless Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 (edited) Isteniba ta ari jabut func_bomb_target IR NEREDZAMS!!!! Edited August 12, 2007 by fearless Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 12, 2007 Author Report Share Posted August 12, 2007 Skaidrs, bet tagad cita lieta (netaisīšu jaunu topiku) Kā lai dabū tekstūru normāli (skat. attelā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 rotation... - 90 grādi šajā gadījumā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 12, 2007 Author Report Share Posted August 12, 2007 Mēģināju, tik un tā neglīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Vidējo ceļu rotation kā jau teica 90 un ja gribi, lai ziskatās smuki tā, ka ceļi saplūst vidējo ceļu ievadi kā bultiņu iekšā apakšējajā ceļā tā, lai trīstūrītis beigtos apmēram apakšējā ceļa vidū! Drošvien nesaprati, bet rosini fantāziju ja nebūs slinkums uztaisīšu īsu pamācību ar bildēm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 12, 2007 Author Report Share Posted August 12, 2007 Nē. Tajā ceļā, kas ir horizontāli (bildē) nevar redzēt "šķirbu" starp textūrām, bet tajā, kas vertikāli var pamanīt (nesmuki izskatās) ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 (edited) Tieshi kaa amneezija teica XD. Vismaz kaads atceras ko es rakstiiju XD. Sen atpakalj biju ielicis dazhus PIC. Par laimi man vinji veel ir P-C. Briidinu kadus 4 meeneshus veci... bet saprast var XD EDIT: In-Game izskatas labak Edited August 12, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 12, 2007 Author Report Share Posted August 12, 2007 Nu atkal pavisam cita problēma.. Kā lai uztaisa tādas durvis kā de_dust un de_dust2 (nu tādas, kas visulaiku stāv vaļā) ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Wtf??? Ar tevim kaut kas noticis??? XD tik debiils jautaajums(cik es sapratu). Tu uzdod tik stulbus jautaajumus... Kas ar tevim noticis? Vnk ar block tool... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 12, 2007 Author Report Share Posted August 12, 2007 Nu es nezinu, vienkārši kā uzlikt tiem blokiem textūras? Esmu bots... Vienkārši, lai uztaisītu tādas durvis man vajadzēs ~2h... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 A... XD... Vnk tev jaaiemaacas straadat ar Textureem... Jo vairak stradasi jo atraak ies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Paņem uztaisi solidu, uzliec doruvju textūru un tad ar clippping tool man liekas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 12, 2007 Author Report Share Posted August 12, 2007 Ah, pārdomāju! Taisu vienkārši tādu arku, bet bez durvju textūras (izskatās glīti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) Nevaru vien sagaidīt tavu kruto karti.. Edited August 15, 2007 by d3ad_nOw Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 Un ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Es ar rilexi tu mūsu pro, kas dienā nodirš 50% gign apmeklētājus gan lielus gan mazus! Gribu redzēt tavu Pro.. darinājumu iekš VHE! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 18, 2007 Author Report Share Posted August 18, 2007 tu mūsu pro, kas dienā nodirš 50% gign apmeklētājus gan lielus gan mazus! Gribu redzēt tavu Pro.. darinājumu iekš VHE! XD Tu to d3ad_now? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now