valchers Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Nesen uz linux uzliku counter-strike 1.6 serveri, palaidu skatos iekš LAN un ir, gribu piekoentektēties, bet nevaru jo INvalidi CD key, nu tad tā, tad dabūku sakrekotus engine_....so failus uzliku un atkal skatos iekš LAN vairs nav mans serveris, tad ņemu caur konsoli connect mans.serveris, viss normali piekonektejas, viss jau ir forši kad iet, bet problēma ir ar to kad viņš nerādas lana, kādēļ tas tā ir, un kā lai to izlabo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Tavs serveris tev arī nerādīsies lanā.... tiec tam pāri un dzīvo tālāk... Ja tev ir KabeļInternets tad pārējiem cilvēkiem kas ir tev LAN uzrādīsies serveris, bet tev pašam nē... tas ir pilnīgi normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 12, 2007 Author Report Share Posted August 12, 2007 Lecter ja nezini paklusē, servers stav uz citas kastes ar atsevišķu intenretu ko piedāvā tas pats ISP kas ir man, caur kuru es arī spēlēju cs, nu tad tad pasaki kādēļ man pirmstam radījās un tagad nerādās, un kā la isataisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now