by: Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 sariikojat dueli un tas kursh uzvarees tas arii varees speeleet ar savu niku ! [MK] Kill Me vs. kill_me ! p.s. tas bus match uz naavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 Skumjākais šajā situācijā ir tas, ka Hainy būdams admins padevās uz spiedienu no malas L 06/15/2004 - 20:30:50: "kill_me<824><VALVE_ID_LAN><TERRORIST>" say "Hainy rikojies" (dead) un viņš rīkojas, lai arī pirms tam nezināja par ko iet runa Uzskatu, ka abi niki ir dažādi, jo vienam ir tas [KM] priekšā, tā kā zinātāji atšķirs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 kill_me ir pieregjistreejis savu niku aatraak ! so [MK]Kill Me suudziiba bija lieka! naaain! kaada skjirba kas kur kad pieregojies aatraak... mosh [KM]Kill me uzzinaaja veelaak par gignu vai arii izdomaaja speeleet sheit, mosh pirms tam citur speeleeja, ar taadu niku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayanami Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 naaain! kaada skjirba kas kur kad pieregojies aatraak... mosh [KM]Kill me uzzinaaja veelaak par gignu vai arii izdomaaja speeleet sheit, mosh pirms tam citur speeleeja, ar taadu niku... Nu tad tikpat labi kaads var teikt ka ir dzimis ar shaadu nicku vai ieprieksheejaa dziivee kaut kur fragojis.. Regjistracijas datumam ir buutiska noziime.. Kursh pirmais brauc pirmais malj (taa tas ir visur, ja nenjem veeraa citus faktorus (piem attieciibas ar administraaciju ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KM]Kill Me Posted June 16, 2004 Author Report Share Posted June 16, 2004 Topiks aizvērts !!! Tiko ar wormu spēlējām vienā mapē ... pats atzinās kad ar čītiem rubī... es neiešu logus meklēt un skatīt kā tur bija es tur biju .. ja servera admins atļaujās ar 4ītu speelēt ... sorry .. te nav ko runāt ... paldies par atbalstu .... un sūkājie ledu GIGN pidari ... nav ne cieņas ne morāles... darāt ko gribat .. lūdzu .. paldies dievam mūsu tautai ir vēlēšanas tiesības un izvēles tiesības ... P.S. tāds nu jūs esat pidargenu serveris ir - nožēloju kad piereģistrējos ... P.S.S es par godīgu spēli bet ja server admin nerubī fišku ... tad jau laikam pamatskolu pabeidzis ar grūtībām best regards [KM]Kill Me Master Degree in Computer Sience Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 Pārāk tu pārdzīvo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 es tikai visam shitam shitam varu pateikt ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 patiesiibaa vieniga problema ir kill-stripinja-me jo parastais kill-nav svitrinja-me ka redzejat iebildumus necela un vareja sadziivot ar vaarda braali. tagad le varetu latvija visi Jaanji un Artuuri saakt kauties lai izdzivotu tikai viens(visvecakais? Shaubos!) >_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Kill Me' date='Jun 16 2004, 11:44 PM'] Topiks aizvērts !!! Tiko ar wormu spēlējām vienā mapē ... pats atzinās kad ar čītiem rubī... es neiešu logus meklēt un skatīt kā tur bija es tur biju .. ja servera admins atļaujās ar 4ītu speelēt ... sorry .. te nav ko runāt ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 tas ka serveris smird , jo worm tjipo 4iito izteic visu nu tas pilnigi pierada to , ka mums tadu super duper teevu kaa pashu [KM] KILL ME shaja serverii nu galigi nevajg! daunissimmoo - pats worm atzinas ka 4ito 2Kill Me - aizej nopeerc smadzenes (Maxima tieshi riktiigas , bez garantijas , bet sameeraa leetas ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakinsh Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 ai ai ai kādas nekārtības, kur skatās admini???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 nu es ljoti ljoti ljoti ljoti ljoti ljoti ljoti ljoti ljoti atvainojos ka es chitoju... atzistos, es tiesham chitoju... man saproties onkulis zinatnieks ir un pielicis rokai aimbotu ir... stradaa lieliski, iedevu arii spitei pameginat, kaa dazhi atceras vinja pat ultrakilu pakjera vienaa kartee, lai gan shis aimbots iisti neatbilst vinjas rokai, rodas neliela novirze... baac nu ko mes tagad dariisim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 NO Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 nu baac es taa paardziivoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 baaaaac nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raicha Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Kill Me' date='Jun 16 2004, 11:44 PM'] Topiks aizvērts !!! Tiko ar wormu spēlējām vienā mapē ... pats atzinās kad ar čītiem rubī... es neiešu logus meklēt un skatīt kā tur bija es tur biju .. ja servera admins atļaujās ar 4ītu speelēt ... Es to zinaaju, es to JUTU, saproti? Nevienreiz vien esmu piekjeeris wormu pazinjojot ka vinsh chiito par topic - nez. Kill_me peedeejaa laikaa paaris reizes redzeets gignaa, bet pirms tam taads " kursh speelee N gadus un visiem zinaams" nekad nav maniits. tas kursh aatraak pieregojaas - tam taisniiba, ja vien nelielajaa Latvijaa daudzi cs speeleetaaji atziitu ka Kill me pieder shim ilglietotaajam un vinsh ir eliits pleija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Es saprotu Raicha, Saprotu! Nu tad par GIGNa cciiteriem! Es ar drossvien paardziivotu un aardiitos ja peekssnni paraadiitos kaads - Dj.erix vai Dj eriks vai nedo dievs veel Dj erix LOLs (tuvu patiesiibai bet tomeer), Iesaku samierinaaties, ja jau mans braccka ( 7nnus gadus bij Undertaker's , bet te taads jau bija un vienkaarssi kluva par HHH) probleemu ar nerodas, vaig vienkaarssi noriit kaadam lepnumu un ar to arii nesaprassanaas beigsies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 psc, nespēlēšu, kad tu esi uz servera ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 wormam vajag permanent ban uz gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 wormam vajag permanent ban uz gign jaa vajag vajag ! tad shii chiitoshana tiktu izbeigta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
by: Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 (edited) oops..aizmirsu log in uztaisiit! peedeejais replyjs bija mans Edited June 17, 2004 by by: Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 nu baac nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 njaa... nekaada moneeta nav jaamet, kill_me ir jaapiespiezh nomainiit niku... ja vinjsh to nedara, attieciigi jaasit... kada velna pec,man butu jamaina nick ? Ze, shita nick me jau spele kopsh CS 1.3 versijas,kad vel uz klubiem gaaju.... Taa ka ,kada sakara man butu jamaina nost nick ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 nu nedomaaju ka bija iipashs iemesls kikot [KM]... gandriiz vieniigais iemesls, kapeec vajadzeetu kaadam pieshkjirt kick, ir dirshana beztolkaa . un shinii gadijumaa vieniigais dirseejs bija kill_me, taapeec manupraat es vinjam buutu uzlicis gag, jo nebuutu pacietis taadu vaimanaashanu ... nu enivei, domaaju, ka tagad nevienu nevajag chakareet, labaak pie admin ruuljiem vareetu ierakstiit ka, tos, kuri lamaajas bez iisti speeciiga iemesla, vajag slap'ot ar dmg, slay'ot vai aizdedzinaat . nu blin,tev patiktu,ja kads ienaktu ar tavu nick? tn EDD'S ?? rlz butu ne ? davai es tagad mainu nick uz EDD'S ? Ka tev tas patiktu ko ? Lab,apr to dirshanu sorz...visadi gaadas...vnk mani kretina shitadi aaraa,aks pashi ne velna nevar izdomat... nav doamts Tev [KM].. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts