babaac Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Vopšem, uzmeistaroju video ar nedaudz fragiem un dažiem lēcieniem(jāsaka, ka lecu es švaki)! Centos uztaisīt vienkāršāku, bet kvalitatīvāku video, nesadiršot to ar effectiem(līdz šim vienmēr izdevās sadirst ), kurus es vai nu nemāku likt, vai nu vnk vegasā normālu effectu nav, ja neskaita krāsu regulēšanai un tādus! Ieteiktu video novilkt, jo kvalitāte būs protams krietni labāka + filerā tur atkal kaut kādi gļukie vietām parādās... katrā ziņā spiežam šeit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 (edited) viss ir okey tikai mūzika man ne īpaši! Atzīme - 9,1 no 10 Edited August 10, 2007 by BotE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 ew labs babaac man riktīgi patika un mūzika ar ! 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Skatos esi baigasi klimbers bet muvis visa visuma labs 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 lecieni bij ok 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 10, 2007 Author Report Share Posted August 10, 2007 Lol tas jau tāds nieks vien ir... Citi kas ar KZ nodarbojas smejas par tādiem sūdiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Man tieši mūzika likās piemērota! Tā turēt Gaidu nākamo darbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 tiiri labs 9,2/10 itkā nekas nav pārspīlēti. dažviet varbūt prasījās citādāka mūzika, bet visā visumā labs gabals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sienaazis Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 nice skatijos jau caur wi&& 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 jāsaka nebija slikti fragi, mūzika atainoja notiekošo, kvalitāte hvz kāda, jo skatījos no tās lapas pa taisno. prodigy -2 naži un vēl tur pāris šaras! jumpers neesi nemaz tik slikts, nemīz Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 13, 2007 Author Report Share Posted August 13, 2007 Prieks, ka jums patīk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 labi fragi,par mzuiku neteikshu neko,jo negribu vecakus iztraucet no naktsmiera Lieku 8/10 Fragi man patikaas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Skatoties par tiem jumpiem es biju gar zemi nuke bhill nepareizi lec 2 fragi patika viens caur sienu nuke ar awp otrs nozoom 6/10 nenem ļaunā tomēr pubzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 nuke bhill nepareizi lec 2 fragi patika viens caur sienu nuke ar awp otrs nozoom 6/10 nenem ļaunā tomēr pubzis Kā jau teicu, kz esmu galīgs iesācējs... Un nevisur bija pubs... Paldies par vērtējumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Un nevisur bija pubs... Paldies par vērtējumu! -3 lēnais spray @ mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
cman Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Mūzika laba. fragi 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Hmn... Nu ko es varētu pateikt - nekas īpašs, bet ir viens frags kas man patika : Nuke ar awp caur sienu! Tālāk par kz : inferno mape es nesapratu kas tik īpaš, uzlēkt uz tas kastes Par mūziku pateikšu tā : Bija labi, tikai dažās vietās varēja kautko savādāku :/ Tātad : 2 - par nuke - 1 - par lēcienu inferno + 3 - par mūziku + 3 - par stilu = 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 Nu it kā jau es uzlecu caur bhopu! Tas ir 4reiz grūtāk nekā vnk uzlekt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Tiešām kkāds sūds Da nē, normāli, sakarīgi. Skatījos pa tiešo, tāpēc par kvalitāti neko nemācēšu pateikt, bet nu ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDeY Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Movi labs!8no 10! ;)Esi laimīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 5/10 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loze Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Man patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafiks Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 (edited) nebutu jau slikti, ja vien tas nebutu pubs vai kaads low skill gather 5/10. Edited September 1, 2007 by Rafiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 normaals video....man patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted September 2, 2007 Author Report Share Posted September 2, 2007 (edited) Nav tur nekāda low skill gather. Piedod, pro. Saproti es varbūt neesmu tāda skillmašīna kā tu un man apnika krāt fragus tikai no cw, jo neesmu tāds kas katrā cw uztaisa -5. tāpēc ieliku 2 cw fragus tikai, jo demo vairāk nebija + apskatīju vecās demkas un pieliku pub fragus. Katrā ziņā nākamais mūvijs visdrīzāk būs tikai no cw un tad varēsi priecāties(maybe ). anyway paldies par vērtējumu. Edited September 2, 2007 by babaac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now