Traffic Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Lieta tāda, ka man monitoram labā puse, it īpaši lejā ir palikusi violētīga. Kad es skatos filmas uz pc, tad moni pagriežu gandrīz uz otru pusi. Nu vo, vakar kad atgriezu atpakaļ kā vajag, tad skatos, ka tur pie pulsteņa tāds gaišāks palicis un arī tur, kur minimizē, aizver logu. Iegāju paintā pačakarējos ar krāsām un patiešām tajās daļās krāsas atšķirās. Šorīt no rīta piecēlos un skatos, ka nu tās vietas ir nevis babālas, bet violētīgas. Pat tagad logā kur rakstu beigas ir violētīgas. Nekas ļoti traks jau nav, sadzīvot var, bet gribēju jautāt, vai kādam nav bijis tas pats, jo cik zinu, tad šāds monis ir diezgan daudziem. Nezinu īsti ko darīt, vest uz remontu vai nē. āāā Diezgan svarīgi vēl viena lieta. Kad moni pagriežu pa nedaudz pa kreisi(uz šo pusi griežu kad skatos filmas), tad atkal viss ir normāli. Visi vadi ir ok, bet es nesaprotu kāds sakars tur var būt ar monitora grozīšanu. Kjipa nedrīkst grozīt? Monitors LG FLATRON ez T710BH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Hmm, a Tev kāda ne-datora tumba, kas nav izolēta, neatrodas blakus monim ? Esi mēģinājis "degause" (atmagnetizēšana) - var atrast monitora izvēlnē. Ja tas nelīdz, tad ved tik uz garantiju un labāk pieprasi, lai apmaina, mēdz būt arī gļukaini. Ja ir garantija, protams. Ja nav, tad vai nu samierinies, vai arī pērc jaunu. Sataisīt to nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 20, 2007 Author Report Share Posted July 20, 2007 nu lol. n0r3k šoreiz tas, ko ieteici nelīdzēja, bet līdzēja 3 reizes atkal visu vadus pa jaunam saspraust. TL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts