destiny-child Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Atvainojos par , bet man tas jums ir jāizstāsta. Tātad es 10. jūlijā no nTw (cs.lahid.lv) nopikru CW serveri pa 5 ls . Tad es viņam sūdzējos par lagiem serverī. Vienu brīdi vispār serveris bija off. Tad viņš mani izmeta no skype kontaktiemun es rakstīju GIGN , ka serveris visu laiku lago ! (Bet saprotat es par viņu maksāju) .. Tagad serveris vairs netiek slēgts iekšā, kaut arī mans termiņš ir līdz 10. augustam ! Neko , nekad nepērciet no nTw (lahid) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Vo tagad tev buus mācība kā kko pirkt caur internetu no nezināma avota... Vajadzēja jau iepriekš padomāt ka kkas tāds var agadīties un ka ir tādi maitasgabali kas šitā izrīkojas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 Nu jā.. Tagad nepirkšu vairs šitos mēslus, bet ja būtu viss OK, tad septembrī būtu jau pircis no viņa vēl kādu PUB un jaunu CW sserveri.. pats vainīgs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Ok , infa tiešām reāli iespēra, bija labās domās un daudziem draugiem biju ieteicis, tagad zināšu paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts