alzitis Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 (edited) Nu es mekleju outlaw.lv un fano.lv ,bet tur ir tikai American Pie 5 ... Pasakat kura trakeri varetu buut visas daļas lv valoda vai ar subtitriem? Edited July 17, 2007 by alzitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 1-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 iemācies angļu valodu, jo tādus jokus kā american pie filmās tulkot ir grēks P.S. vispār piektais pīrāgs bija pats švakākais Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 man liekas forši taisīt quote iepriekšējam postam Angļu valodu es zinu ,bet tomer lielaks prieks ir skatities filmu lv valoda Man patiik piektais ===================================== eM` paldies par to pashu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 outlaw.lv ir visas 5 dalas !!! vnk uzraksti AMERICAN PIE un tur buss visas piecas dalas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 man 4tais likas visneforshakais, bet kopuma, pec manam domam, vajadzeja palikt pie oldskuul trilogijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Man patiik piektais ===================================== eM` paldies par to pashu! latviski tie joki nav tik smieklīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 nezinu man besī jebkura filma, kas nav orģinālvalodā. kur nu vēl komēdijas. svešu tautu humors nav pārtulkojams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 outlaw.lv un fat.lv ir american pie5 bet es domaju ka 4 pirags ir labakss tapec iesaku to Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Te ir 5ais LV, 1-4 rus! Vispār mani visvairāk cepināja 2 daļa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now