GunChEsTeR Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Es gribētu uzzināt kā var ievietot Forumu kurš atrodas mapē "forums" (uz mana servera)... Es mēģināju šitādu kodu: <?php include('forums/index.php'); ?> bet nekas nesanāca...... Iespējams ka tur vajag vēl kautkādus kodus Sorry ja šītādi posti jav ir bijuši, es lietoju meklētāju bet neatradu neko sakarīgu un meklēju arī google.lv Plz palīdziet jo ļoti vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
st1m Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 (edited) Par include vairak informacija seit! Vari ari meginat caur iframe, to vari apskatit seit! Kaut gan foruma jau ir bijusas sis temas! Ka ari vari nokacat kadu cms, kur foruma registresanas ir apvienota ar majas lapas, taka wire , piemeram subdreamer ! Edited July 16, 2007 by st1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
GunChEsTeR Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 (edited) paldies tev! palasīšu par to include, bet ar iframe es tak māku... un man vajag tikai lai būtu saitā iekšā nevis apvienot saita lietotājus ar forumu... nu bet labi! pameklēšu arī to CMS... paldies! Edit: a nevari ieteikt kādu labu CMS vēl (nu takā e107, php-fusion nuke utt)? Edited July 17, 2007 by GunChEsTeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
st1m Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 webspell tiri normals! mambo , jupite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GunChEsTeR Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 XD oo tnx pameeginaasu webspell, bet mambo suuds un jupite neatradu TNX!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Manā skatījumā jebkura CMS sistēma pie noirmālas modifikācijas, nevis pie defaultajiem settingiem ir normāla, protams ir labākas, ir sliktākas ..... pats lietoju mambo / joomla atvasinājumu, kurā saglabājies tikai joomlas struktūra un vēl dažas fīčas ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now