ChiganS Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Var kāds pateikt kapēc kad es nesēdžu pie datora tad serveris uzkarās nu uz DON`T SEND! Bet tad kad sēžu tas ir tix reti kad uzkarās.... Vienkārši aizeju prom un kad atnāku atpakaļ tad ir DON`T SEND....un es sāku PSIHOT Mo6 tur kko var labot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Nokaras pie mapchenga vai ari tapat spelejot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Mhm es īsti nezinu ... =\ Zinu ja pie mapchange tad kas tur bug mape Vismaz domāju ka tā teiksi ... Bet kur tad tādas nav??? Nu iešu dīz prom un tad redzēs... Uzprasīšu kad uzkārsies... Bet tad kad esmu pie PC viss mainas un nekas neuzkaras,,,,, Aizeju prom uz 4h un uzreiz serveris DOWN,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Bet tad kad sēžu tas ir tix reti kad uzkarās.... Vienkārši aizeju prom un kad atnāku atpakaļ tad ir DON`T SEND....un es sāku PSIHOT Mo6 tur kko var labot? Ņā baigā problēmā, tavs dators ļoti baidās no tevis, tu noteikti viņu sit, viņam nepatīk tavs serveris, tāpēc viņš slēdz ārā jo viņam kauns turēt tavu serveri, iesaku labāk uztaisīt labāku, tad varbūt viņam patiks un viņš neslēgs arā... LŪDZU NESIT VIŅU, VIŅŠ IR JĀMĪL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 tad varbūt viņam patiks un viņš neslēgs arā... LŪDZU NESIT VIŅU, VIŅŠ IR JĀMĪL! Mhm bet es mēģināju taisīt pēc GIGN pamācības un tad man visādi gļuki bija =\ Negāja pluginu un visādas citādas problēmas =\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 esi uzlicis to crack, lai nevarētu nokārt tik viegli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 man liekas ka tev kads lauzh serveri jo man ar ta bija man laikam rcon pass bija viegls man liekas 12345 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 man liekas 12345 Nez.... tagad aizgaajis biju uz 5h nekas neuzkārās.... Par to crack runājot,.... kas tas par crack?? :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Nu ja tev neiet... :/ pamēģini šo te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 te. es no tā esmu taisījis... ^^ nu netaisiiju no tavas pamācības bet pats domāju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Nu tad mēģini taisīt ar to visu sūda krakošanu or pārinstelē cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Tas cracks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Tas cracks Pamēģināšu,... Bet vari pateikt ko viņš precīzi dod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 nevar uzkart serveri tik viegli. Tā teikt, pret sīkiem pidiņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Aaaa tas ir pret tiem lohiem... Whohhh...tas te būs lapz cerams Tnxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now