raimoo1 Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 (edited) kur var dabut to plguginu kad uzrksta /server tad paaraddas serevri kur var dabut to pluginu un ka var ielikt savu serveri kads var uzrakstit ka to izdarit es loti ludzu jau iepriekš paldies Edited July 15, 2007 by raimoo1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Dauni, iemācies meklēt. Neviens tavā, vietā nemeklēs. P.S- pateikšu priekšā, googlē ieraxti "server redirect." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Tātad neiedošu precīzu linku, jo uzskatu ka to tāpat nemācēsi izmantot.... Iedošu mājienu uz to kā atrast šo pluginu... Nosaukums: XREDIRECT Adrese kur noka4āt: http://www.amxmodx.net + ja atradīsi tad tur ir arī pamācība kā ko izdarīt... Ja vēl nevari atrast tad aizej pasūkā mammas pupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 es shaubos vai vinjsh atradis pats ari neatrastu tada adrese amxmodx.net, bet zinu kur 100 % var atrast amxmodx.org pie pluginiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now