moodz Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Uzliku poll! Kautgan nedomāju ka tas kaut ko dos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 ja skataas uz poll tad neizskataas ka tev uzsmaidiis laime Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 pac nobalsojis par jaa... tu esi daunis moodz... gribi vote tiesiibas bet ko tad rakstiiji muusu topicaa? tu esi vineejis kaadu no gigna clanu 1on1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Vai vajag moodz vote tiesības? 1 No tavas puses: Kaa lai mees zinaam vai tev vajag vai nee 2 No vispaarejaas puses: Mums nevajag, lai tev buutu tiesiibas, ir citi kam taas buutu piemeerotaakas Skaties kaa gribi, "jaa" nesanaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
moodz Posted July 14, 2003 Author Report Share Posted July 14, 2003 Izzeed sviestu beetuska riktiga.. daunz pac tu esi... es tapatas uzliku poll lai paskatitos kas labs sanax.. man to vote tiesibas nemaz nevaig.. nesu tac daunz ka tu kas tik ljoti tiecas pec varas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Spriezot peec tava kraasainaa posta tu esi izpildiijis lielu dalju no "sulika perfektaa posta", bet, piedod, tas tev nepaliidzees Link to comment Share on other sites More sharing options...
moodz Posted July 14, 2003 Author Report Share Posted July 14, 2003 es saku man to vote newaig... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 hehe redzeeju moodz = kex speeleejam tiko fy_pool_day 9-55 ..................... kaa var noshaut 9 un nomirt 55 reizes?? saprotu ka ir dieninjas kad neveicaas un nevar pa nevienu traapiit bet tad vismaz buutu bijis 55-55 bet nevis 9-55 un ir arii taadi gadiijumi ka cilveekiem fun mapees neiet bet standarta mapees... bet nu vot taa nospeeleet kaa moodz... 9-55 pirmo reizi taadu redzeeju mozh par maz cs speeleeju moodz un vispaar domaa es tevi no e-peles neatceros domaa es nezinu kaads daunis tu biji un esi? zinu tikai ka vari normaali hp taisiit bet savaadaak... mozh patieshaam lv satiekamies tikai nemiiz zinu kaads tu izskaties... 14 gadi izskaties kaa 9 gadiigc... ja tev vote nevaig nah tad vispaar taisiiji pool?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 hehe redzeeju moodz = kex speeleejam tiko fy_pool_daynu gan laime kaa var noshaut 9 un nomirt 55 reizes?? redz ka var saprotu ka ir dieninjas kad neveicaas un nevar pa nevienu traapiit bet tad vismaz buutu bijis 55-55 bet nevis 9-55 dienaas kad neveicas ir negatiivs K:D ratio nevis neitraals protams ja nau super-duper-hiper-mega cs dievs ja tev vote nevaig nah tad vispaar taisiiji pool??? kur baseins kur ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 @ stumbrs pool shinii forumaa saucaas vote= balsoshana mozh tagad sapratiisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moodz Posted July 14, 2003 Author Report Share Posted July 14, 2003 Betuska iebrauca auzaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 noraidiits topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts