Jump to content
GIGN Forum

Internet..

dumidors
 Share

Recommended Posts

Labdien ! Karo4 man ir tada problema man ir majas komplekts 3 laikam .. un tas pats man ari bija ka man bija 2. komplekts . no rita kad sledzu kompiieksa man neiet nets.. veru vala mozilla fire fox un vin neveras vala tad es daru taa kipa atveru mozilla bet neatveras panjemu shut down pc tad peksni izlec ara mozila un es fiksi refres un nets atkal; iet .. ? kas ta varetu but par problemu ka neiet nets..? varetu but ka kada proga bloke vai kas .. ?? :(

da pofig par secību, tikai kamēr modems nebūs atradis netu, tikmēr PC bļaus ka neta nav un šis process varbūt vilksies nedaudz ilgāk.

es modemu jau labu laiku neslēdzu ārā, bet kad to vēl darīju tad slēdzu reizē ar PC, pagaidīju 5 min un volā nets ir.

Start -> settings -> Network Connections -> Local area connection

paskaties, ja tur teikts ka limited or not connective, tad spied repair.

ja savādāk, tad pamēģini disable un pēc brīža enable.

protams pārbaudi vai visi vadi ir kārtīgi sasprausti.

Ja viss šitas nepalīdz tad zvani LTC, lai palīdz.

man ar ar datoru ir sita ka lidzko iesledz ta I-nets vel neiet bet biki japagaida lai vins visu ielade! Es daru ta ka ieeju Fire Fox un visu laiku spiezu Refresh kamer paradas!

P.S ta man tikai ir pie veca datora!

ir noveerots shitaads gljuks ar routeriem kas uztur DHCP... tobish ja routerim ir adrese no provaidera, bet lokalajaa tiiklaa ir iekshejaas adreses... tad paliidz, ja uzliek datoram stacionaras iekshejaas adreses...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...