ANALGINS Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 kadus papildus firewall'us varetu uzlikt papildus windas defultajam ? un vai atverts ports firewall'aa nozime ka tas ir caurums un potencialas briesmas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Nu tas ir Ka kuram patik Bet es Iesaku MaCaffe UN pilnigi noteikti neiesaku likt ot Suda Kasperskiju 1. Vins Vnk piesmirdinas visu izstabu 2. Vins tev vnk dastoru Iznicinas 3. Kapec ? - Tape ka ka manam draugam nav interneta + neliek diskus disketes uz sava datoru pares nedelas a peksni vinAM UZMET VIRUSE nEHUJA AT KURIENES. 4. Esmu dzirdejis daudzus par to meslu sudzoties . 5. Es pats savam aciom redzeju ka manam draugam vins uzradija 1973 virusus datora peksni !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 es domajju fire wall progu ka tadu nevis vel kadu antiviiru, kasperskis jau sux pa defultam, beztolka edot cpu n stuff.. kr4 kur var uzost kadu infu par to makafiju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Google your best friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiTeWoLLF Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Tu gribi tā,ka nav ieslēgts antivirus un firwall,ja tā ,tad dodies pie Mahmed :)Viņam tā ir.Sīkāks info pie viņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Tu gribi tā,ka nav ieslēgts antivirus un firwall,ja tā ,tad dodies pie Mahmed :)Viņam tā ir.Sīkāks info pie viņa dauni beidz spamot!! iemacies vienreiz lietot smadzenes!! ja prasu kur daubut kadu papildus fire wall vai tad tas nozime ka gribu izslegt visus selfdefence sudus ar a ? tadus ka tevi vaidzetu:hang: ps tadu cirvi ka tevi neesu sava muza redzejis! pps kur lai novelku macaffee vispar ? dc neuzradija pilnigi neko, ka ar bithax outlaw vai danger neko neizmeta, google paradija ka sakot no 15$ varu to nopirkt - ko es diezvai darisu Edited July 12, 2007 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now