Jump to content
GIGN Forum

Kaadi Ir Juusu Pirmie Iespaidi Par Cs:cz?

Recommended Posts

Vakar sanāca forši izspēlēties. Kaut kādas 3-4 stundas nospēlējām gandrīz visas kartes pēc kārtas un praktiski visas jaunās izmēģinājām. Tajā laikā neviena karte neatkārtojās.

Gribēju atgādināt tiem, kam ir iespējas mainīt kartes - kartēm nosaukumi tagad ir ar cz beigās, piemēram, de_dust2_cz

Padomājiet pa vasaru kur piestrādāt, lai var pc uztaisīt kādu apgreidu smile.gif

bija bija vakar galja. taa sienna likaas tada ka drizak pooldays biggrin.gif no visaam puseem var izskriet. fragi visaas malaas un chupaas.

speele norm baudu sagaada forshais lielais meerkjis gad liek hedos. skaistas mapiites piem dust2 uzreiz savaadaaks.. zhel tik ka fps ik pa laikam uz 80 nokriitaas sad.gif

hmm eu vai nu es tagad neko vairs nejeedzu vai nu cz patiesham de_inferno_cz bombusaiti ir samainiti vietam.. agrak tachu kreisaa puse no ct spawna bija a ? tagad visur norades ir ka tas ir b.......

Edited by radler

Speelei nav ne vainas....personiigi man taa patik, jo brizam baigas halavas naak araa!! 4.gif

Vienigi nevaru ciest m4a1....(taads mazins, liekas jociigi saut.....) sad.gif

Hmmm.....par fps..brizam jau nokriitas, bet taa nevar sudzeeties... wink.gif

Pirmajaa reizee man nepatika, bet vakar pa nakti nevareeju atrauties.....gribeeju veel un veel! biggrin.gif

kaads gan var rasties iespaids ,ja fps augstaak par 4 neuzkaapj ? smiliez.de_2551.gif

kaads gan var rasties iespaids ,ja fps augstaak par 4 neuzkaapj ?  smiliez.de_2551.gif

fps ta tok ir problema...

man fps leka no 55-60,bet atliek kadu granatu izmest dirsaaa ir ....dumene fps 10-20 max...flash tas pats.....HE tur chua,citreiz iekaras sad.gifsad.gifthumbsup.gif

Edited by kill_me

mani duumene iisti neiespaido bet pie 3 pretiniekiem fps 10-20. Ja ir 5 tad preciizs 7. (logjiski ka visi beztolkaa shaudaas un svaida granaatas). Taapeec man nesanaak terminatora gaajieni (tikai pa vienam varu)

neesmu speeleejis, bet liekas ka suxx smiliez.de_2125.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...