SuperRembo Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 (edited) Varat ieteikt kad tutu LV RU ENG ka sataisit ejosu CSS serveri ar iespeju adminet. Dabuju forsu modu zombie nokonfiguret utt atliek vienigi uzlikt. Google mekleju neka neiziet mekleju vai nu gatavu tuksu css stradajosu serveri vai ari ka uzmeikot. p.s Te kaut kur gign bij pamaciba tik ar jauno mekletaju nevaru nekadi atrast cstrike sadala. Edit adrese ir cs.xbpw.lv:27016 velak bus css.xbpw.lv Ieliku jo prasija, tapec neuztveriet ka spam. Edited July 15, 2007 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 hehee kadu laiku atpakall vis sanaca tatad fiski stastisu no galvas cik aceros dabu hldsupdatetools.exe -command update -game counter strike source (sho pamekle hlds toola helpaa ka pareizi raksta ar - vai : ) tad vinjjs apdeitosies ka normals 1.6 serveris, un tad atrodi Mani Admin Mod tas ir tiri labs un smiekligs, viegls ka amx tik prieks css un nedaudz savadaks te bus paris jautras komandas kuras izileju no ta moda mani_givehealth <nick> <daudzums> (piemeram) mani_givehealth rembo 100000000, ieskaitis super rembo tik daudz hp mani_givemoney <nick> <daudzums> (piemeram) mani_givemoney rembo 16000, pirma raunda tiri normali sanak wepus sapirkt ceru ka dajebka palidzeju, ja tomer kas neskaidrs drosi suti pm ps kad serveris gatavs atsuti ludzu pm, es novillksu css un aiziesu iefragot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 (edited) varbuut nodeerees bet shaubos vai tas noderees.. vispaar cik atceros pamaaciibu bija taisijis pats worms, taa kaa tev mekleeshanas iespeejas samazinaas THIS ONE Edited July 11, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 11, 2007 Author Report Share Posted July 11, 2007 bet shaubos vai tas noderees.. vispaar cik atceros pamaaciibu bija taisijis pats worms, taa kaa tev mekleeshanas iespeejas samazinaas THIS ONE Man skiet tu 1 topiku neizlasiji, man jazin ka sataisit serveri, nevis ka klientu noregulet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 worms nav taisijis nevienu publiski piejamu css servera manuali, vismaz cik es zinu rembo taisi serveri ka sava iepriekseja topic mineju un bus labi, ps te bus autoban plugins ja gadijuma noder Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Ja tev izodsies uztaisit atsuti man servera ip PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 Hmm rakstiju ka taja hlds tool palidziba neka neizdodas :/ meginaju game Counter-Strike source un counter strike source negaja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 Ta servera faili sakusi instaleties Mani interese jautajumi: ka uzlikt adminus un komandas ka kick ban utt tas pats ka CS 1.6 vai a4kisies, modu citur ka4at a4kiriba no amxx. + vajag krakot kaut ko lidzigu swds.dll lai konekteties varetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 jakrako man liekas ka nebija vai bija isti neaceros bet tada lieta ka swds.dll tur nav tur ja nemaldos bija server.dll ja ta tad man veel backup failos stav tas dll kurs toreiz man stradaja.. ja vaidzes iedod msg, es pavandisos css serva backup diska mosk ko noderigu uzroku.. ps varu jau pieteikties uz slotu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 Google pagugloju si servera tuti ir skopi dezgan a4kiriba no cs 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 mybe shis deres <!> vai arii shis <!> Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 Nevar piekonekteties cits :/ Local C vinam uzmet erroru, bet es ar to pasu klientu konnekt taisot no cita IP un datora neko nerada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 Viss sataisits iet Vieniga nianse, metamod nezinu vai pareizu uzliku, jo instalejot modu prasa metaplugins.ini a vina tada nav, bet metamod itka strada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 Tagad visu uzliku, ja te ir kads, tad palidziet tik lidz niansem noregulet zombiemod Jo pagaidam uzlikts ir 6500 hp zombijam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 bet ta ariii ir, savadak ja kads ct vai t uznaks tev virsu ar m3 kuram ja nemaldos bija 8/128 lodes tad tur atri vien psc bus, atsta defulto FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now