dzeltenachiba Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 pavisam elementari - noperc lietotas musu pashu S-90 tumbas, nedaudz atjauno vizualo un laid caur centrinju..gluzhi kaa es..idealaku skanju un basus nedabusi(tikai bus vajadzigs jaudigs centrs, vai jaliek klat pastiprinatajs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 19, 2007 Author Report Share Posted July 19, 2007 žēl, ka vēlaizvien ir dauņi, kas nemāk izlasīt, ka netaisos atvēlēt tik lielu vietu, lai s90 ieliktu , man agrāk jau bija viņas un šobrīd man ir līdzvērtīga skaņa, kas turklāt neaizņem pusi no istabas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeltenachiba Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 pirmkart, ja kads ir daunis, tas noteikti neesmu es, un padomaa pirms runaa.. otrkart, es to huju netaisos lasit visu.. treshkart, skanja ne tuvu nau tada ka s90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 treshkart, skanja ne tuvu nau tada ka s90. Lūk šeit arī pierādās tavs daunisms. Ja negtaisies lasīt tad nahuj tev ir kaut kas jāraksta? otrkārt tu esi kā zirgs ar klappēm, ka nepieļauj iespēju, ka ir arī citas līdzvērtīgas lietas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeltenachiba Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 otrkārt tu esi kā zirgs ar klappēm, ka nepieļauj iespēju, ka ir arī citas līdzvērtīgas lietas ! laikam neziniet kas ir daunisms.. es visu pieljauju, bet mans variants vnk butu daudz skaljaaks, kvalitate tikpat laba, un sanaktu letak..vinja tumbas ir visp cits limenis, un iesp taaja limeni tas ir augstakais punkts Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 vienālga nahuj postot ja negribi lasīt visu? krānu staibpīt ar ppostu skaitu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeltenachiba Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 okei, nakoshreiz zinashu, nau ko saukt par dauni, tas tomer nesmuks vardinjsh par to ppostu skaitu nesapratu.. aa, lai nebutu nubinjsh, bet kkas krutaks? taadi jocigi tie nosaukumi i, bet tas jau cits stasts Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 19, 2007 Author Report Share Posted July 19, 2007 čalīt jau sen vairs nav tā, ka s90 ir ahūna krutas tumbas, vinas ir tehnaloģiski vecas, protams, skan pieņemami,bet pa šo laiku ir atrasti veidi kā tādu pašu skaņu dabūt ar daudz mazākiem skaļruņu un skaļruņu korpusu izmēriem, takā tavs apgalvojums, ka skan labāk ir nevietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeltenachiba Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 panjemi pie dziesmas bet tik un taa neatkapshos no taa, ka radiotehnikas jeb VEF tumbas ir vienas no labakajam pasaulee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 bet tik un taa neatkapshos no taa, ka radiotehnikas jeb VEF tumbas ir vienas no labakajam pasaulee.. Man tāda mētājas pagrabā viena, būs jāsatin vadiņi un jāievērtē, kā skan. Pagaidām jau pietiek ar tiem pašiem: Logitech X-530 skaļajiemruņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Piedūra tas žurnāls FHM uz galda un lubrikants, kas nolikts uz tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Un salvetites zem galda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now