Jump to content
GIGN Forum

Amxbans 5.0

Recommended Posts

Sveiki! :)

Gribēju pajautāt vai ir iespējams uzstādīt amxbanus uz servera kas atrodas uz citas IP un webs uz cita, jo es itka megināju pie vietam kur stavēja localhost ievadīju savu IP visu pluginus pārkstīju saliku aizsūtīju bet kad ieeju weba pei servers rādās tikai tie serveri kas atrodas uz manas kastes.

Un ja ir iespējams paskaidrojeit mosh kkur esu nokļūdijies.

Lietoju amxbans 5.0.

Paldies!

:)

Gribēju pajautāt vai ir iespējams uzstādīt amxbanus uz servera kas atrodas uz citas IP un webs uz cita, jo es itka megināju pie vietam kur stavēja localhost ievadīju savu IP visu pluginus pārkstīju saliku aizsūtīju bet kad ieeju weba pei servers rādās tikai tie serveri kas atrodas uz manas kastes.

Lietoju amxbans 5.0.

Paldies!

Tax jau nezincik šitādi topiki ir ....pameklē caur search! ! ! ZB...ja neviens nepalīdzēs mo6 vēlāk iedošu LINK...nav laika tagad....

uz tās otras kastes kad instalē amxbans taisot phpmyadmin useri pie hostiem atstā tukšu un pectam kad esi uzinstalējis pašus amxbans izveido to pluginu ar mysql db username paroli un ari hostu hosta vieta plugina noradi ta servera ip adresi uz ka stav amxbans + pēctam to pašu arī sql.cfg un vis :) ja nesanāk tad raksti man pm

Edited by php><php

:)

Lietoju amxbans 5.0.

Paldies!

Iespejams ka vaina ir te palasi TOPIKU

Un vel parbaudi vai jusu abu PC ir firewall off

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...