DaviS Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Sveiki! Veidoju mazu FUN mapiiti !UN TAD IESAAVAS PRATA 1 IDEJA.. Man taada kaa liela basena, ir udzens! Tad apaksa ir koks, kas aiztur lai udens neizliitu, bet teroriem vins ir jasasauj lai varetu novietot bumbu! Tad man jautajums, via var izdarit lai sasaujot to koka gabalu vis uudens izpluustu vis udens! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 var, bet tas ir samērā advancēts pasākums. saproti pareizi - ūdens nekur nevar aiztecēt, jo tā ir spēle. pašam būs jātaisa ūdens aiztecēšanas efekts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyforger Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 varētu tā kad ūdens pazūd. tizli bet vienkāšāk. uzliec kokam func_brekable un uzliec target on brake un target ir ūdens un tad es īzsti nezinu bet ūdenim uzliec to when trigered kautka taa un vinsh pazuud. karoch sviests pats nēsmu tā darijis. tapēc īsti nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaviS Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 uzliec kokam func_brekable un uzliec target on brake un target ir ūdens un tad es īzsti nezinu bet ūdenim uzliec to when trigered kautka taa un vinsh pazuud. karoch sviests pats nēsmu tā darijis. tapēc īsti nezinu. OK THx Man tas arii noderees Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now