Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

Plz kāds īedodat amxbans_4.3.1.sma failu......Bet tādu kas nocompilējas, jo manējam klāt ir vēl errors, kad nocompilēju......un tas izpaužas, kad uzlieku kādam banu, tad vairs never amxbanu lapu....nu tas tā.....

anyway plz kāds iedodat.... :ermm:

[he, un spameri vai uzbraucēji augumā plz atkasās no šitā topica w4ck0 ]

amxbans_4.3.1.sma failu......Bet tādu kas nocompilējas, jo manējam klāt ir vēl errors, kad nocompilēju......un tas izpaužas, kad uzlieku kādam banu, tad vairs never amxbanu lapu....nu tas tā.....

anyway plz kāds iedodat.... :ermm:

[he, un spameri vai uzbraucēji augumā plz atkasās no šitā topica w4ck0 ]

velc te

he...tāds pac errors...

nu psc...bez shitaa man neiet amxbans :faaak:

mo6 kāds cits var ielikt veel?? :huh:

p.S.[varbūt kāds izmanto šito pašu versiju amxbaniem (amxbans_431_ru) un tev iet viņš pa pirmo?! :thumbsup: tad jau plz vareetu atsūtīt amxbans_4.3.1.amxx pa PM...]

Edited by loxinjsh

nu psc...bez shitaa man neiet amxbans :faaak:

mo6 kāds cits var ielikt veel?? :huh:

p.S.[varbūt kāds izmanto šito pašu versiju amxbaniem (amxbans_431_ru) un tev iet viņš pa pirmo?! :thumbsup: tad jau plz vareetu atsūtīt amxbans_4.3.1.amxx pa PM...]

Klausies man bija tas pats tad nu ta tev janovelk ir amxbans 5.0 tos pluginus atstaj abus respektivi admin_sql un amxbans_4.3.1 tiem pluginiem nav ne vainas tici man un vnk addonu vairs neaiztiec bet uz weba uzinstale amxbans 5.0! Palasi so te topiku te kkur vareja novilkt amxbans 5.0 un tev pie reizes bus ari weba viss angliski!

Palasi so te topiku te kkur vareja novilkt amxbans 5.0 un tev pie reizes bus ari weba viss angliski!

Sākšu ar to ka man jau tas amxbans_4.3.1.amxx nestrādā......Tapēc man viņu vaig....Nu sma labāk...

He....un tas link ir statiem domāts nevis amxbaniem....varbūt tu domāji shito bet nu tas tā... :D

Edited by loxinjsh

amxbans_4.3.1.amxx nestrādā......Tapēc man viņu vaig....Nu sma labāk...

He....un tas link ir statiem domāts nevis amxbaniem....varbūt tu domāji shito bet nu tas tā... :D

Bljad losis tajos statos var novilkt amxbans 5.0 kkur texta un tam pluginamm viss ir ok man tak ar ta bija ka kadu nobanoja ta weba pie banu saraksta radijas rerrori psc

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...