loxinjsh Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Plz kāds īedodat amxbans_4.3.1.sma failu......Bet tādu kas nocompilējas, jo manējam klāt ir vēl errors, kad nocompilēju......un tas izpaužas, kad uzlieku kādam banu, tad vairs never amxbanu lapu....nu tas tā..... anyway plz kāds iedodat.... [he, un spameri vai uzbraucēji augumā plz atkasās no šitā topica ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
aarchyks Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 amxbans_4.3.1.sma failu......Bet tādu kas nocompilējas, jo manējam klāt ir vēl errors, kad nocompilēju......un tas izpaužas, kad uzlieku kādam banu, tad vairs never amxbanu lapu....nu tas tā..... anyway plz kāds iedodat.... [he, un spameri vai uzbraucēji augumā plz atkasās no šitā topica ] velc te Link to comment Share on other sites More sharing options...
loxinjsh Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 (edited) he...tāds pac errors... nu psc...bez shitaa man neiet amxbans mo6 kāds cits var ielikt veel?? p.S.[varbūt kāds izmanto šito pašu versiju amxbaniem (amxbans_431_ru) un tev iet viņš pa pirmo?! tad jau plz vareetu atsūtīt amxbans_4.3.1.amxx pa PM...] Edited July 9, 2007 by loxinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 nu psc...bez shitaa man neiet amxbans mo6 kāds cits var ielikt veel?? p.S.[varbūt kāds izmanto šito pašu versiju amxbaniem (amxbans_431_ru) un tev iet viņš pa pirmo?! tad jau plz vareetu atsūtīt amxbans_4.3.1.amxx pa PM...] Klausies man bija tas pats tad nu ta tev janovelk ir amxbans 5.0 tos pluginus atstaj abus respektivi admin_sql un amxbans_4.3.1 tiem pluginiem nav ne vainas tici man un vnk addonu vairs neaiztiec bet uz weba uzinstale amxbans 5.0! Palasi so te topiku te kkur vareja novilkt amxbans 5.0 un tev pie reizes bus ari weba viss angliski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loxinjsh Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 (edited) Palasi so te topiku te kkur vareja novilkt amxbans 5.0 un tev pie reizes bus ari weba viss angliski! Sākšu ar to ka man jau tas amxbans_4.3.1.amxx nestrādā......Tapēc man viņu vaig....Nu sma labāk... He....un tas link ir statiem domāts nevis amxbaniem....varbūt tu domāji shito bet nu tas tā... Edited July 10, 2007 by loxinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 amxbans_4.3.1.amxx nestrādā......Tapēc man viņu vaig....Nu sma labāk... He....un tas link ir statiem domāts nevis amxbaniem....varbūt tu domāji shito bet nu tas tā... Bljad losis tajos statos var novilkt amxbans 5.0 kkur texta un tam pluginamm viss ir ok man tak ar ta bija ka kadu nobanoja ta weba pie banu saraksta radijas rerrori psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
loxinjsh Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 nu baac...man tak sen jaw ir tas amxbans 5.0 Un man vispār nevar atvērt to amxbans lapu tak.... un es nezinu mo6 kā to labot.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now