neo007700 Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Tadat gribu teisibas uz Gign PUB servera> Mani sauc Janis Rupjais Dzivoju Ragana Esmu 8 gadus vecs... GIGN serveri esmu spelejis 3 minutes (aizvakar) Cs speleju 3 dienas....... Nepazistu nevienu adminu. Vispar CS speleju reizi nedela, tapec busu jums labs paligs 4iteru banosana Neko nemaku ar amxmodx, tapec kadam tas bus man jaiemaca.. Milaka karte ir 35hp_2, jo tad mani neviens nevar nosaut Esmu latvietis, un nemaku nevienu citu valodu, un esmu ar to lepns... A ja gribu 1 lvl admina tiesibas, lai banotu lielaku 4iteri, viens vakar speleja ar macho niku, ka gribeju vinu nobanot..... Tatad ar to vajadzetu pieteikt, es dabusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy Logic Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 roflis šitam varētu iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo007700 Posted July 8, 2007 Author Report Share Posted July 8, 2007 Es jau zinaju, ka esmu dzimis GIGN admins....... Ka ari gribeju pateikt, ja GIGN majas lapai vajag naudinu, tad varu iedot 47 santimus, ko vakar nopelniju plaujot zali Kupera unkulitim..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Joke failed imho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 right mino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts