ChiganS Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Warbūt kāds varētu pateikt... Man ir PHP-fusion WEB... 1.Kāds var pamācīt kā savienot WEB augšu ar FORUMA,AMXBANS,PSYCHOSTATS?? Vai vismaz pateikt kā piemēram var pie FORUMA,AMXBANS,PSYCHOSTATS pievienot jaunu sadaļu nu piemēram SĀKUMS,,,, un aizmet uz mājas lapu... Es itkā forumā tur meklēju un atradu... bet es īsti nesapratu... 2.Tad vēl gribēju zināt vai kādam nav kāds SCRIPT kur ir servera TOP banotāji... Nu piemēram: # Admin Bans 1.ChiganS-555 2.zzzz-243 3.****-154 4.****-111 5.****-57 Nu skaitam nav nozīmes cik ir tie TOP banotāji.... 3.Vēl gribēju vai php-fusion ir tāda vieta kur pielikt nu smaidiņu vārdus... nu E107 tur bija tabula... Bet es biki pameklēju pa fusion un es neatradu kur var pielikt piemēram saīsinājumu smaidiņam kā :@ u.t.t 4.Vēl gribēju vai ir kāds infusion kur jau pašā viņā var pievienot serveri nu katrs reģistrētais cilvēks var piemēram pievienot savu serveri,,,, vai tas pašam jāskripto? Vairs uz doto brīdi nezinu ko vēl pajautāt.... =\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 1. karoch ieej C:\WINDOWS\Temp\ps_themes_compiled\default-english-^%%71^714^714F4B17%%header.html.php un pieraksti klat tas preiksh ps bans nesmu lietojis un forumam ir htlm tas ir jaiet caur admin cp parejos nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 8, 2007 Author Report Share Posted July 8, 2007 tas preiksh ps Kas tur jāpieraksta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 tu esi galigi apdauzits nu lab karoch atrodi: <li><a class="nav-server" href="<?php echo smarty_function_url(array('_base' => 'server.php'), $this);?> un aizta raksti sho: <li><a class="Sākums" href="<?php echo smarty_function_url(array('_base' => 'http://TAVS WEBS/index.php'), $this);?> :superlol: paskaties piemerus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 8, 2007 Author Report Share Posted July 8, 2007 nu lab karoch atrodi: un aizta raksti sho: :superlol: paskaties piemerus Nu bļa ne esmu nekāds Varbūt vēl kāds zin kko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 2. <? mysql_connect("localhost", "root", "") or die(mysql_error()); mysql_select_db("amxbans") or die(mysql_error()); $query = "SELECT admin_nick, COUNT(admin_nick) as banaani FROM amx_bans GROUP BY admin_nick ORDER BY banaani DESC Limit 10"; $result = mysql_query("$query") or die(mysql_error()); echo "<table border='1' width='250' cellspacing='0' cellpadding='1'> <tr> <td align='center'>#</td> <td align='center'>Admins</td> <td align='center'>Banaani</td> </tr>"; while($row = mysql_fetch_array($result)){ $ranks = $ranks+1; echo " <tr> <td align='center' width='20'>". $ranks .".</td> <td width='180'>". $row['admin_nick'] ."</td> <td align='center' width='50'>". $row['banaani'] ."</td> </tr> "; } echo "</table>"; ?> © Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 <? mysql_connect("localhost", "root", "") or die(mysql_error()); mysql_select_db("amxbans") or die(mysql_error()); $query = "SELECT admin_nick, COUNT(admin_nick) as banaani FROM amx_bans GROUP BY admin_nick ORDER BY banaani DESC Limit 10"; $result = mysql_query("$query") or die(mysql_error()); echo "<table border='1' width='250' cellspacing='0' cellpadding='1'> <tr> <td align='center'>#</td> <td align='center'>Admins</td> <td align='center'>Banaani</td> </tr>"; while($row = mysql_fetch_array($result)){ $ranks = $ranks+1; echo " <tr> <td align='center' width='20'>". $ranks .".</td> <td width='180'>". $row['admin_nick'] ."</td> <td align='center' width='50'>". $row['banaani'] ."</td> </tr> "; } echo "</table>"; ?> ? Netii Man ir uz nuked un sito kodu ieliku ka html un man nav radas kkadi burti tikai nezini kads kods ir prieks nuked? Vai ari sitais ir jaieliek faila un tas fails kada mape tikai kur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 Njā sanākt man sanāca liekot jaunā failā bet es arī nemāku ielikt viņu panelī! =\ Varbūt kāds var palīdzēt ielikt? openside("name"); echo "content"; closeside(); Piekūn es tev varu pačukstēt .... mysql_connect("localhost", "root", "PAROLE") or die(mysql_error()); tā ir otrā rindiņa tew tur jāieraksta root parole Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 Neviens nezin neko vairāk par šito TĒMU?? Paldies GUSKI...viss sanāca... Paldies TANKER un NETTI.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 2.Tad vēl gribēju zināt vai kādam nav kāds SCRIPT kur ir servera TOP banotāji... Nu piemēram: # Admin Bans 1.ChiganS-555 2.zzzz-243 3.****-154 4.****-111 5.****-57 man teica ka to var tikai uz linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 Nope...man viss aizgāja to ko iedeva tas TANKERIS...stādā ideāli... tix nemāku ielikt pie PANEĻA =\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts