Guest enjoy Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Dr. Pain Warned on Jul 2 2007, 14:47 Added to warn level http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=17159 - neuzroc vecus topikus nu vechi. Es pat neskatiijos uz datumu, vnk ieliku savu domu. kaa par ko taadu var likt warnu? man jau pox par to warnu, paardziivoshu. BET nu kaa par ko taadu var briidinaat??? es nelamaajos, neko nereklameeju, vnk ierakstiiju savu viedokli. Ja modi negrib lai uzrok vecus topcius - AIZSLĒDZ UN BEIGTA BALLE.!!!!!!!!!!!!!11111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 un tas ko tu ierakstīji nemaz nebija spams ir jau forši uztaisīt šādu spamojamo topiku, bet ja kāds pēc mēneša tur ieposto lai dabūtu +1 tad tas ir stulbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmed Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Nu gan tev liela problēma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 (edited) veci, es pat neskatiijos uz datumu. Noskatiijos to video kur vinjsh noshauj nabaga cuucinju un viss. driizaak tam kmd vai kaa to krabi te sauc vajadzeetu warn par offtopic Edited July 4, 2007 by enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts