desgor Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Un tad varēšu pateikt savu viedokli cik forša viņa ir!To spēli arī onlainā var uzspēlēt?? domajams ka ka var myb kā samp? pakašājies pameklē, paprasi tantei [gūglei] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digi Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 (edited) Sveiki, Varbut kads zin ka var tikt cita kluba? Sarkanaja Vai zila? Es pagaidam esmu retinga pats pirmai ar apm 240 punktiem, bet vel jo projam mani nelaiz cita kluba. Tad vel interesanti, ka patreiz man nak nost punkti ik katru reizi kad vinnu kadu saciksti, lidz sim naca klat, bet tagat viss otradi! Nez kapec neizdodas uzlikt PAtch 230Le, vienkarsi kad uzpiezu uz vina lai saktu instelet, uzlec logs un nospiezu Run,, bet vairs nekas nenotiek. Edited August 29, 2009 by Digi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digi Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 (edited) E uzliku 221 patch, tas aizgaja. Saku visu atkal no sakuma, tagat Green Slip kluba reitinga esmu atkal pirmaja vieta, pec pedejas sacikstes man vel paradija uzraxtu - apsveicam ka esiet pirmaja vieta un tagat jus gaida Blue Cheetah klubs, ok es aizbraucu uz to garazu, bet mani nelaiz ieksa tikunta, saka ka This is higher clubs garage, you can't enter. Kautka jocigi, varbut kadam ari kautkas lidzigs ir bijis? Edited August 31, 2009 by Digi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digi Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
strauts Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Varbut kads zin ka var tikt cita kluba? Sarkanaja Vai zila? Es pagaidam esmu retinga pats pirmai ar apm 240 punktiem, bet vel jo projam mani nelaiz cita kluba. Tad vel interesanti, ka patreiz man nak nost punkti ik katru reizi kad vinnu kadu saciksti, lidz sim naca klat, bet tagat viss otradi! Nez kapec neizdodas uzlikt PAtch 230Le, vienkarsi kad uzpiezu uz vina lai saktu instelet, uzlec logs un nospiezu Run,, bet vairs nekas nenotiek. garažā ieraksti iamcoolguy un nospied uz āmāra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts