ChiganS Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Kāds var pateikt kas tas pa FOMĀTU?? Man vienkārši WEB ir tāds ka sakn dziesmas un tur bija kkada adrese no kurienes skan peimēram: www.****.com/songs/64.asx un mans viņš skanēja kā RADIO apmēram... Bet es gribu ielikt savas dziesmas... Kad ielieku www.mans_web.oo.lv/dziesmas/1.mp3 Tad skan tā dziesma...bet es gribu zināt kā lai izdara tā lai skanētu daudz dziesmas un pēc kārtas... Jo kad es uzspiežu piemēram SĀKUMS...tad tā .mp3 dziesma atkal skan no jauna a tur viss skanēja piemēram kad uzspiežu SĀKUMS atkal skan tā kā RADIO ... (tālāk..) Tapēc es gribu uzzināt kā lai uztaisa asx FORMĀTU ,,, jo es domāju ka varētu salikt visādas dziesmas iekšā un viņas tik saknētu pēc kārtas tā kā no tās adrese!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 kādu TOMĀTU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 Nesapratu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 pamēģini ielikt playlistes failu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 tapēc ir http://filext.com/ ieraksti un uzzināsi kas tas par failu lai tev būtu radio, tev nevajag asx formātu! paskaties pamācības par internet radio taisīšanu, tepat gignā bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts