!G! >>Orc Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Taks es veeleetos uz gign freeslot jo tagad biezhaak grasos speeleet. Speeleeju ilgi uz gign un tiesiibas ar man ir par kuraam neviens nekad nav suudzeejies. skils vareetu man buut labaaks bet kaas ir taads ir. besii jau vaigandriiz 2 gadus joinot ar chakareeshanos. pieredze ir arii ar full admin raights * vai kaa tur rakstaas( esmu lielais admins uz cs.ilva.lv Bet speeleeju uz gign. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Nu pameegini pa sliktu jau nenaaks R3c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Man liekas ,ka shameejam skill's par zemu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 REKOMEND Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Nerec Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 uhmzz... labaak neko neteiksu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 turpini buut lielais admins uz taa servera.. eniivei no rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 tu jau teici, ka esi pacietiigs un , ka tev "bultinja_uz_augshu,backspace,enter" kombinaacijas izmantoshana nesagaadaa nekaadas probleemas, bet ka nekaa saveejais - gl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted June 3, 2004 Author Report Share Posted June 3, 2004 white-line kad tu peedeejo reizi redzeeji kad es speeleejju? madball - man po tavs rec vai nerec limp - tu neko labu nemaz negribi par mani pateikt x3m - aiz tava lielaa slinkuma un lielaa po tu vienkaarshi neko citu nemaaceeji uzrakstiit. p00p - vai nu tais dienaas kad esmu pie cs ir iekritushas kad man gariigais low vai arii esmu kljuvis nepacietiigs jo spaidot to man uznaak neliels besis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Prātvēders Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted June 3, 2004 Author Report Share Posted June 3, 2004 ko var dariit ja patiik taadu teelot. Karo4 nerakstiet neviens iznjemot gignieshus te rec vai antirec tas taapat neiespaidos vai es ieguushu freeslot vai nee tas buus atkariigs no gigniesha gariigaa un domas par mani cik liels cincis es esmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 orc nu sorry , bet man liekas ,ka tu iipashi labi nespeelee Btw.es tevi peedeejo reizi redzeeju vakar ja nemlados vai arii aizvakar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 (edited) a kas tas bija kur palika "wee - man" posts, kur tipa macho maskeejies btw limp, kapeec tad pateici ? Edited June 3, 2004 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 mans necilais rekomends Peeteris ownz Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Nee nu ok , es jau r3c varu iedot (cik redzeejis kaa speelee - norm...) Un ja ir taa kaa saka - vinsh speelee uz GIGN no pirmsaakumiem ,tad kapeec nevareetu slotu iedot ? Btw , nepatiesa apdirshana sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Zini cik cilveeki sheit speelee no pashiem pirmsaakumiem , un daudziem no tiem nav sloti , un vinjsh tik labi nespeelee , lai dotu slotu..Vismaz es taa domaaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 (edited) Zini cik cilveeki sheit speelee no pashiem pirmsaakumiem , un daudziem no tiem nav sloti , un vinjsh tik labi nespeelee , lai dotu slotu..Vismaz es taa domaaju. cik zinu lielai daljai, kas speele no Gign servera pirmsaakumiem ir slots t.i Lirels, Hainy, DuH, Sarge, Surrounder, Jin, Radler (toreizeejais Betuska) ... un veel daudzi... Vieniigais man nav , kaut speeleeju seeeeeennnnn... no offence Edited June 3, 2004 by Champions! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 champi tev nav ? es domaaju, ka tev slots tika pieshkjirts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 anti 1) speelee kaa lam3 ( no skill ) 2) speelee ljoti maz Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 blja araa tik silts laiks palicies ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 cik zinu lielai daljai, kas speele no Gign servera pirmsaakumiem ir slots t.i Lirels, Hainy, DuH, Sarge, Surrounder, Jin, Radler (toreizeejais Betuska) ... un veel daudzi... Vieniigais man nav , kaut speeleeju seeeeeennnnn... no offence tikai zheel ,ka tu nespeelee no pirmsaakumiem kaa ,piemeeram, es Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 douu , es jau arii no saakuma speeleeju uz GIGN , beet , taa kaa man neta maajaas nebija , un sanaaca biezhaak speeleet uz cita serva , nesanaaca biezhi speeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 infusion LAI NU KAS runaatu par cita slikto skillu 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 orc, zini.. fck off Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 kaads man pateiks tb tas kas to postu izdzeesa un vispaar kas tas bija vai es vieniigaa to postu no wee man redzeeju ? ! kautgan vispaar ... nejau man tas slots taa kaa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts