CJxx Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 (edited) Es mekleeju..aktiivus darba speejiigus gudrus attapiigus cilveekus kuri labraat ieguutu ACC..bez nekaadiem online laikeim un REC'iem..man serevris ir diezgan populaars varat pashi paskatiities gign saraxtaa kas staav ceturtajaa vietaa NU ja ir kaads briivs cilveeks kursh labpraat uznjemtos sho atbildiibu..un arii kaadreiz ieluukotos muusu forumaa..kaa arii aktiivi speeleetu/banotu es labpraat sniegtu ACC...serveri te nereklameeshu jo to jau zidariiju..taatad..jaa ir kaadi jautaajumi jautaajiet man pa P[rivate]M[essage] kaa arii pieteikumus luudzu raxtiet..un buutu labi ja juus uzraxtiitu..kaadas savas atsauksmes..nu kr4..kaut kaa iepaziistiniet ar sevi.. [jo labaak iepaziistinaasiet ar sevi..labaak pastaastiisiet jo Jums lielaakas izredzes...bet izredzes noeteikti buus...]adminu skaits - pagaidam neierobezjots..atkariibaa kaada buus atsauciiba...labi..sory pa taadu topiku Edited June 28, 2007 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 piesakos !!!!!!! varu piebilst ka pats tureeju nesen serveri !! pagaidaam uz vasaru kameer neesu maajaas aizklapeeju ciet!!!! taatad man ir zinaasanas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 tad jau labi.. nu es tuvaakajaa ne arii taalakajaa laiaka netaisos klapeet ciet..bet juulijaa kaut kad eperku jaunu kasti TIKAI serverim.. taakaa domaaju un CERU ka izdosies ieguut respektu...no citiem..taapeec arii mekeleju amdinus..jo uzskatu ka taa...dot draugiem kjip...caur pazinajam utt..ir stulbi..labaak panjemt kaadu neiznaamaaku cilveeku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 nu es tuvaakajaa ne arii taalakajaa laiaka netaisos klapeet ciet..bet juulijaa kaut kad eperku jaunu kasti TIKAI serverim.. taakaa domaaju un CERU ka izdosies ieguut respektu...no citiem..taapeec arii mekeleju amdinus..jo uzskatu ka taa...dot draugiem kjip...caur pazinajam utt..ir stulbi..labaak panjemt kaadu neiznaamaaku cilveeku.. es pa vasaru straadaaju un naudu ieliksu savaa pc!!! nu lab anyway runaajut par teemu - kur tiesi var pieteikties??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matioza Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 es gribetu but admins zinu daudzko no serveriem varu pat palidzet serverim Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 pieteikties kaa jau teicu(droshvien neizlasiijaat visu )var pie manis pa PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Neesmu paarliecinaats, ka sanjemi manu pm, jo neuzraadaas mapee sent... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 pagaidaam neesmu veel neko sanjeemis no tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobst3r Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 uzliec mani ka adminu ja tew laba kaste + tew izveidosu webu :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) NU ja ir kaads briivs cilveeks kursh labpraat uznjemtos sho atbildiibu..un arii kaadreiz ieluukotos muusu forumaa..kaa arii aktiivi speeleetu/banotu es labpraat sniegtu ACC...serveri te nereklameeshu jo to jau zidariiju..taatad..jaa ir kaadi jautaajumi jautaajiet man pa P[rivate]M[essage] kaa arii pieteikumus luudzu raxtiet..un buutu labi ja juus uzraxtiitu..kaadas savas atsauksmes..nu kr4..kaut kaa iepaziistiniet ar sevi.. [jo labaak iepaziistinaasiet ar sevi..labaak pastaastiisiet jo Jums lielaakas izredzes...bet izredzes noeteikti buus...]adminu skaits - pagaidam neierobezjots..atkariibaa kaada buus atsauciiba...labi..sory pa taadu topiku hmm , protams ja es varētu jums serverī palīdzēt ar adminēšanu es būtu ar mieru.. vari sazināties ar mani pa skype lockednieks , bet no 01 - 08 man būs jāpamet latvija , pa skype visu izrunāsim Tātad arī bišķīt par sevi , Nicks cs laikā : Inflames(Pārsvarā) , cookie` , Infinity Mans vecums : Pagaidām esmu vel 16 gadus jauns . Hobijs : nodarbojos ar sportu , Hokeju , patīk pavadīt brīvo laiku pie kompjūtera Vārds ; Uzvārds : Renārs Zeltiņš Cs pieredze : sākas 5 gads adminēšanas pieredze : 2 - 3 gadiem Edited June 29, 2007 by cookie` Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 ok tauta...es esmu pienjeemis apmeeram akadus 4 no visiem...un domaaju veel kaadus 2~3...veel vareetu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Vai tu būtu tik dāsns un norādītu šo cilvēku nikus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 es domaaju apareejsos apskatiit vakaraa epec darba...jo tuuliit eju projaam..un tad vakaraa buutu vairaak[cerams] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ja tu varētu , tad lūdzu uzaicini mani skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
loxinjsh Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Shitik vnk dabuus shie acC?? Nu dzheki tas serveris ir labs..... gl p.S.[nav gadiijumaa uz test CJxx?] Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 Nu dzheki tas serveris ir labs..... gl p.S.[nav gadiijumaa uz test CJxx?] kas uz test?serveris? nu nez vai tu 3 meeneshus sauktu ka iet test 0.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
loxinjsh Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 nu ne jau serveris...srveris jums stabils.... es domaaju ka tie tjip playeri kuri pieteicaas uz acC no shitaa topica..... Nu vinji buus uz test?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallstreet1 Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Es Protams ka piesakos Personigaja cata pateiksu Skype tadat ja es esmu pieņemts ta ziņo (wallstreet1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 es domaaju ka tie tjip playeri kuri pieteicaas uz acC no shitaa topica..... Nu vinji buus uz test?? visi nee bet visiem kuriem uzlika...vinjiem ir test week...taatad redzeesim kaa komunicee ar citiem adminiem/playeriem..un aka pilda amdina tiesiibas un arii vai ienaak serevrii biezjaak nekaa 3 dienas endeelajaa un ja speelee tad arii speelee taadu nromaalu laicinju vabruut juus nezinat..bet tuuliit tuvaakajos juulija datumos mees peerkam pubam speciaalu kasti[kaut kas uz 200 sanaaks..]pienjemam ziedojumus[vairaak info pie manis pa PM]un par ziedojumiem arii var dabuut labas extras..piemeeram acces bez paarbaudes laika..utt utt..vaia rii imuunu..nu kr4..es griebeju pateikt ja tagad serevris ielago..tad ta ir tikai viena no PEEDEEJAM reizeem Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 AAAA CJ neliec tam njuuba Cookie vins tormazs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 es zinu ka ats izklausiisies ljooooti stulbi...bet var saruanat arii ka mainu acc ja izveido kaktusam normaalu web ...protams pirms darba es gribeetu redzeet kaadu ka piemeeru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Par vienu serveri vairāk un tas arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ew es, piesakos man patiik tas serveris Speeleeju, tur shad tad kad ir laiks ... Un ir daudz chiiteru . Ja, dosi acc es buushu ljoti pateciigs un speeleeshu katru dienu P.S - Nebuus chiiteru Luudzu panjem vismaz uz TEST . Okei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 serveri vairāk un tas arī viss. ja nepatiik tev neveisn neliek speeleet...teikshu liidziigi aka tu..pa vienu speeleetaaju mazaak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 cookiam aka LockeD nedod :@ a kapec tu tagad KAK`TUSAa ACC dali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now