plostniex Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 tunelis izskataas tizli jo ir gaish ka lai es dabuuju tumshu? paskatieties skriinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 ieliec ādu melnu gaismu vai arii tev ir lake! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) Kaa redzu mapu taisiishanaa tev pieredzes nav... tas nekas, visi ir bijushi iesaaceeji. Kr4 izskatas ka tev mape nav NOSLEEGTA. Abas puses ir taads "melnums" vai nu mape nav "aiztaisiita" vai arii esi uzlicis "Black" textuuru lai mus maldinaatu. Visticamaak LEAK. Vai arii neesi palaidis VIS - RAD. Mo6 vnk tev hammeris "Not Responging" un tu izsleedzi. Bet skatoties uz tavu "Lielo" mapu shaubos. Ieliec gaismu mape. Es isiti neatceros, bet itka pec defulta kad instalee hammeri - kad nospiezh RUN. Vinji abi ir OFF(VIS, RAD). Man Liekaas tu nemaz NEESI lasiijis FAQ un Paareejos PINNED topikus! Taakaa ej UN izlasi pirms te lieki spamo. Edited June 26, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostniex Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 kas ir lake, man nekas veel nav likts kaa var mellu gaismu likt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 es bi6k sajaucu domāju leak vnk sen neesmu ņēmies ar hammeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) lake = vinjsh noteikti domaaja LEAK. Ieliec "light" mape! Un tev nevaig MELNU GAISMU! Citaadi vinjsh visu "uzbur" gaishu XD EDIT: Izlasi manu iepriekshejo postu, tur ir paskaidrots. Edited June 26, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostniex Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 Kr4 izskatas ka tev mape nav NOSLEEGTA. Abas puses ir taads "melnums" vai nu mape nav "aiztaisiita" vai arii esi uzlicis "Black" textuuru lai mus maldinaatu. Visticamaak LEAK. Vai arii neesi palaidis VIS - RAD. Mo6 vnk tev hammeris "Not Responging" un tu izsleedzi. Bet skatoties uz tavu "Lielo" mapu shaubos. Ieliec gaismu mape. Es isiti neatceros, bet itka pec defulta kad instalee hammeri - kad nospiezh RUN. Vinji abi ir OFF(VIS, RAD). Man Liekaas tu nemaz NEESI lasiijis FAQ un Paareejos PINNED topikus! Taakaa ej UN izlasi pirms te lieki spamo. sitaa ir mana pirmaa karte, kuru domaaju baigi krutu uztaisiit es saaku ar apaksu, visu karti veel neesmu uztaisiijis tikai 2 tuneli karte buus lielaa un nebuus nosleegta buus 2 maajas un pa apaksu ies tuneli (sitas ir tas tunelis) nu pof veelaak uztaisiisu sienas kartei, nu debesis bet kaa var ielikt tumsu tuneliiiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) IELIEC Gaismu!!!! Edited June 26, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 ibio rio! kā tev šķiet kapēc tavu otru topiku aizvēru? tapēc ka tu negribi domāt, lasīt, meklēt un kustināt smadzenes! par to tev forums read-only režīmā, lai vari atrast un izlasīt kas jādara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts