HmBg^ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 (edited) Tatad ludzu ja varat palidzat problema sekojosa,es speleju pc un tad izrubijas strava un karoce pc ari automaitksi izrubijas...bet kad slēdzu iekšā pc izleca izvēle ... (ps. bilde pievienota lejā) ... bet problēma ir tur kad es ņemu vienalga kuru no tām izvēlem apmēram pēc 5sekundēm pc atkal restartējas un parādas tā pati izvēle... Vai to ir kkāda iespejams izlabot bez windos parinstelēšanas? Vai arī tikt iekšā pc?! Man vajadzētu dabūt no pc arā dažus failus tad arī varētu mierīgi parinstlēt windos... =/ Edited June 25, 2007 by HmBg^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Vai to ir kkāda iespejams izlabot bez windos parinstelēšanas? Vai arī tikt iekšā pc?! Man vajadzētu dabūt no pc arā dažus failus tad arī varētu mierīgi parinstlēt windos... =/ 1) man ari ta ir , tikai bez liekiem rr uzpiezu uzreiz (ENTER) 2) nez laikam tikai ar windows reinstal, jo pie neka cita klaat jau netiec 3) Baigi tiirais monitors! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HmBg^ Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 2) nez laikam tikai ar windows reinstal, jo pie neka cita klaat jau netiec 3) Baigi tiirais monitors! 1) - ENTER = RESTART ^^ 2) - Man vajag dabūt arā dažus svarīgus failus 3) - Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 2) - Man vajag dabūt arā dažus svarīgus failus 3) - Ieliec HDD citaa PC, nokopee svariigos failus, ieliec HDD atpakalj, paarinstalee Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HmBg^ Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 Ideja ir laba.. BET man ir portatīvai dators un es nezinu nevienu citu kuram vēl būtu portatīvais Gaidu citus variantus... varbūt atnāks kāds gudrītis kurš varēs palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 pārinstalē windows, tikai izmanto repair. rezultātā hdd netiks formatēts, datus Tu nepazaudēsi, bet windows tiks atjaunots un strādās kā jauns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Man ar vistu taa ira Es ar livecd ieraxtiishu diska vajadziigos failus un reinstall windowu Link to comment Share on other sites More sharing options...
10BaseT Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 http://articles.techrepublic.com.com/5100-...11-6031733.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
HmBg^ Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 Laikam ka šī ir labākā no idejam... ps. ~Mazinjais~ man nepi*** tava **** vista bravo tāds varonis +1 posts zzzz 10BaseT tnx gan jau kko palasīšu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Gaidu citus variantus... varbūt atnāks kāds gudrītis kurš varēs palīdzēt ja ir vajadziigie instrumenti, tad tas notiek pāris minūšu laikā, es ar to saskaros gandrīz kartu dienu, lietas kas vajadzīgas lai dabūtu visu drazu ārā: 1) Arējais hdd 2) WinPE vari arī izmantot tādu variantu kā iegādāties case priekš 2,5'' hdd kas varētu izmansāt uz 10ls, tad izrauj cieto ārā no laptopa, ieliec keisā un piemauc pie kāda kompja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 man tas pats bija nekas nenotika viss iet ok. bez nekādās pārinstalēšanas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now