Jump to content
GIGN Forum

Neiebraucu

Orc
 Share

Recommended Posts

Probleema taada , kad ieinstaleeju power point viewer, jo taa ir pa briivu :). Nu un visss itkaa ir okei, bet vinjsh pps failus never outlook express programmaa :( . Folder options viss ir kaa naakas, peec manuaalja, show ir default un nokonfigureets kaartiigi. Arii esmu noraadiijis windovsaa defaultaa ka pps ir jaaver ar powerpoint viewer. Googleejot atradu tikai ka folder options vajag mainiit to ko jau sen esmu nomainiijis vai arii windovsaa jaauzliek defaultais, ko ar sen jau izdariiju.

:). Nu un visss itkaa ir okei, bet vinjsh pps failus never outlook express programmaa :( . Folder options viss ir kaa naakas, peec manuaalja, show ir default un nokonfigureets kaartiigi. Arii esmu noraadiijis windovsaa defaultaa ka pps ir jaaver ar powerpoint viewer. Googleejot atradu tikai ka folder options vajag mainiit to ko jau sen esmu nomainiijis vai arii windovsaa jaauzliek defaultais, ko ar sen jau izdariiju.

pārsauc pps par ppt.

pps ir power point sagatave, ko var atvērt tikai ar power point.

ppt ver vaļā uzreiz slideshow.

vajadzētu strādāt.

tfu sorry sajaucu ir jau ppt . ppt nestraadaa nevis pps

ps. hmm es tik tagad saaku domaat via tur nebija pps un es konfigureeju folder optionos ppt

aizskrieshu iechekot .

pps. nee tur ir ppt un es konfigureeju ppt.

Edited by Orc

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...