infusion Posted May 29, 2004 Report Share Posted May 29, 2004 manuprāt admins nav tikai priekš tam, lai ķertu čīterus. to dara cheating-death , bet admins seko līdzi kārtībai uz servera. es personīgi varētu pateikt, ja čītošana būtu ļoti uzkrītoša un lameriska. principā mani arī tas daudz nesatrauc, jo spēlēju ne uz rezultātu, bet savam priekam. un tā kā daudzi spēlē labāk par mani, tad es nelauzu galvu, vai viņi to dara godīgi, vai nē Visiem tikai liekas ka taa chiiting desa dod kaut ko , iisteniibaa vinja tikai aptur uzgrieztos high fps propertijus , whackus taapat var uzlikt , piemeeram poligonaa veel jo projaam staav ogc.exe (wallhacks tikai) . Taas ir pasakas ka cd kjer chiitus , varbuut tikai aizveesturiskus ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiga Posted May 30, 2004 Author Report Share Posted May 30, 2004 Peec tava teiktaa Macho, man jasaprot, ka te tiesibas var tikai nopirkt (patikaas kaa figuree tavaa tekstaa vards "par brivu") uzreiz rodas labs iespaids. Es drizak to tekstu par kedam teiktu taa: Iedosi man vienu kedu, aa nee man nevaig man pasai jau ir, un pat nesasmakussas .,|,, -man ssodien besiiga diena- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiga Posted May 30, 2004 Author Report Share Posted May 30, 2004 aa aizmirsu piebilst - jaa Gudri skan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 Nekaadas tiesiibas Daigai nevajag ! Iemesls? Tas pats vecais... + Daigai ir vienaldziiga attieksme un manupraat tas neder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 un vispar pietiek dzirdet kad kaads izvelk nazi un vispaar pietiek arii ar to, ka izvelk granaatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 Peec tava teiktaa Macho, man jasaprot, ka te tiesibas var tikai nopirkt (patikaas kaa figuree tavaa tekstaa vards "par brivu") uzreiz rodas labs iespaids. Es drizak to tekstu par kedam teiktu taa: Iedosi man vienu kedu, aa nee man nevaig man pasai jau ir, un pat nesasmakussas .,|,, -man ssodien besiiga diena- mmm, tas nebija jaasaprot tik burtiski. Ne jau par tiesiibaam ir jaamaksaa, ir jaaparaada ka konkreetais cilveeks spees ar vinjaam pareizi riikoties. Spriezhot peec taviem tekstiem tu diezvai ar savaam nesasmakushajaam kedaam pareizi proti riikoties kur nu veel ar kaadaam tiesiibaam. Tipiskie varianti ar "es prasu tiesiibas, bet man jau vinjas iisti nevajag un es taapat esmu forshs" ir oi ku daudz redzeeti... ...COLEm bija vienkaarshi milziiga taisniiba pat pretiigi, cik milziiga... p.s. laikam jau ar to arii staasts beidzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts