Daiga Posted May 27, 2004 Report Share Posted May 27, 2004 Cien gign memb. Mani draugi ieteica pieteikties tiesibam, teicaas, ja es sitaa speeleejot, tad var izdoties. Principa man vinas nav vaidzigas, bet pa skadi nenaks. Varbut ari "respekts" paradisies. Ja uzskatat ka man nav vaidziba ne pec kadam tiesibam, mani sada atbilde apmierinas, jo speju dzivot un labi pavadit laiku GIGN serverii ari bez taam. - Paldies par sapratni - - Daiga G. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 27, 2004 Report Share Posted May 27, 2004 kureejie draugi, ja var jautaat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiga Posted May 27, 2004 Author Report Share Posted May 27, 2004 Vai tev nav vienalga - pasaki nee un beigta balle! Es neesmu taada kaa te dazi labi, kas ies tev luugties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiga Posted May 27, 2004 Author Report Share Posted May 27, 2004 Draugu CS-aa man netrukst Erix; Liq's; Lirels a taads normals ccomaks; HHH Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 (edited) Cien gign memb. ? Mani draugi ieteica pieteikties tiesibam, teicaas, ja es sitaa speeleejot, tad var izdoties. ? Principa man vinas nav vaidzigas, bet pa skadi nenaks. Varbut ari "respekts" paradisies. ? Ja uzskatat ka man nav vaidziba ne pec kadam tiesibam, mani sada atbilde apmierinas, jo speju dzivot un labi pavadit laiku GIGN serverii ari bez taam. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? - Paldies par sapratni - ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? - Daiga G. - Pedeja laika meitenes daudz sak spelet CS..Nemushi piemeru no dzekiem !! sore par Edited May 28, 2004 by kill_me Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 (edited) Neesmu redzejis speeleejam, bet iedot var! Edited May 28, 2004 by spalva Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Cien gign memb. Mani draugi ieteica pieteikties tiesibam, teicaas, ja es sitaa speeleejot, tad var izdoties. Principa man vinas nav vaidzigas, bet pa skadi nenaks. Varbut ari "respekts" paradisies. Ja uzskatat ka man nav vaidziba ne pec kadam tiesibam, mani sada atbilde apmierinas, jo speju dzivot un labi pavadit laiku GIGN serverii ari bez taam. - Paldies par sapratni - - Daiga G. - Diezgan slikts iemesls lai pie esoshaa adminu daudzuma dotu veel kaadam tiesiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Neesmu redzejis speeleejam, bet iedot var! Bet ja spalva saka ? A? Tad taa kaa buutu jaadod? Taa jums neshkjiet, it sevishkji, ja: 1) Spalva ir kretiins 2) Vinjam nekaadas teikshanas nav 3) Vinjsh nav redzeejis nemaz vinju speeleejot. Ja tas jums neliekas paarliecinoshi, tad nu es nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Vai tev nav vienalga - pasaki nee un beigta balle! Manupraat, vinja pati jau sev atbildeeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 (edited) Un manupraat ,lai izmantotu tiesiibas nav jaamaak labi speeleet. BTW. Es domaaju ,ka tiesiibas nevajadzeetu dot::kaapeec:: a)Adminu ir paaraak daudz b)vinja jau pati atbildi ir pateikusi(taa var saprast) Tas ir mans subjektiivais viedoklis. Edited May 28, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Un manupraat ,lai izmantotu tiesiibas nav jaamaak labi speeleet. tad pastasti man, kada veida tev pa spekam bus izsekot WHakeru? Teiksim, ja es saksu spelet ar WH, tad, teiksim bloodlord bus speigs to pamanit, a tu? Ljoti saubos. Un tu nevaresi izpildit sava admina pienakumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 tad pastasti man, kada veida tev pa spekam bus izsekot WHakeru? Teiksim, ja es saksu spelet ar WH, tad, teiksim bloodlord bus speigs to pamanit, a tu? Ljoti saubos. Un tu nevaresi izpildit sava admina pienakumu. Te nu gan es nepiekritiishu. Lai buutu labs admins, pirmkaart ir jaabuut galvai uz pleciem. Ja tu neesi pats speeleejis ar WH tu arii citu nenokjersi "uz aci" un tam nav nekaada sakara ar tavu aim`u, taktiku etc... Un visbedzot, tev nav jaabuut statistikas aukshgalaa, lai tu speetu [sa]praatiigi admineet... P.S. Daiga ierullee... A: -Dash? B: -.... A: -Nedash?!? Poshla na.....! Attieksme vienkaashi apbriinojama. Un tad briinaas, ka par vinju panjirgaajas. Un tie draugi noteikti bija mazie Daigas fani... -Oooo! Aaaaah! Tu esi kruta, tev noteikti iedos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Daiga kaada jeega bija no ssii topika? domaa ka tu uzraxtiisi ka tev pofig un tev uzreiz iedos tiesiibas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 pieteikums vnk r0x ja var iztikt bez tiesiibaam, tad huljish te kautko rakstiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Es nesaprotu tiaki nafig nodirst cilveeku par to ka vinsjh ir uzraxtiijis topiku ar savaam velmeem! Tik pat labi aizsitat ciet to forumu lai neviens topikus netaisa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 (edited) mhm, offtopic protams, bet Ja tu neesi pats speeleejis ar WH tu arii citu nenokjersi "uz aci" neesmu speleis ar wh ne reizi, un varu "uz aci" atkirt whakeru videja limeni Lai buutu labs admins, pirmkaart ir jaabuut galvai uz pleciem. protams. neviens neruna preti. tas ir galvenais. bet spelet ari japrot. nav jaabuut statistikas aukshgalaa, lai tu speetu [sa]praatiigi admineet... prtmas, bet ja kopa ar tevi spele 4iters un tev trukst pieredzes lai vinju noker, kada jega no tavas klatbutnes? Edited May 29, 2004 by Gordon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 (edited) Speedy cilveeku kursh speelee ar wh var pamaniit pat tad ja tev nav hightskill. Labi man tiiri po. ko tu saki. Edited May 28, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Speedy cilveeku kursh speelee ar wh var pamaniit pat tad ja tev nav hightskill. Labi man tiiri po. ko tu saki. es shaubos ka tu pamaniju ja es speletu ar WH... mani jau taa aptuveni 70% tur par 4iiteri, jo es reizem uztaisu nesliktus prikolus shaujot caur sienu/griidu/griestiem... bet tas nenozimee ka es redzu tai cauri, un ne vienmer vajag arii konkreti dzirdet ka tur kaads staigaa... vienkarshi ja ir skills, tad tu zini ka tur un tur aiz sienas ir 'biezhak kempojamaa vieta'... un vispar pietiek dzirdet kad kaads izvelk nazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiga Posted May 28, 2004 Author Report Share Posted May 28, 2004 me vienkarsi noskataas un iereec ka viens pieteikums paarverssas par ccatveida apspriedi par citeriem un to medisanu. - Nebutu vienkarsak izveidot atiecigu topiku?!? Thx Spalvai par atbalstu! Mans viedoklis ka vienigais, lai gan tikai skolnieks, bet vieniigie jedzigie teksti ir Speedijam. Vienigais intresanti peec kaa tu spried vai cilvekam ir galva uz pleciem vai nav(peec admina tiesiibaam?(ir - vai nav?) Man radaas sajuuta ka man nav galva uz pleciem, bet tas OK Varbut ta arii ir, ja vispar iesaku speleet sso speeli! P.S. Viedoklis par ciiteriem: laigan neesmu ciitojusi un patiesaam vinnus ir gruuti atsskkirt no taa teikt "anti cciiteriem", nedomaaju ja butu ccitojusi, tad tas buutu vienkaarsaak P.S-2 Tagad skaidrs kaadeeel liela dalla adminu cciito un vinnus pa to nemet aaraa VINNI TAK MAACAAS KKERT CCIITERUS, VINNI DARA SVEETU LIETU, jo savadak tak nevar tos pamaniit Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 daiga, tav pedejais posts bij laps, tiesam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 Tagad skaidrs kaadeeel liela dalla adminu cciito un vinnus pa to nemet aaraa VINNI TAK MAACAAS KKERT CCIITERUS, VINNI DARA SVEETU LIETU, jo savadak tak nevar tos pamaniit bljaaviens ka me reeeca par sho textu... P.S.sorry par offtopic un vispaar par manu postu shinii sadaljaa... joprojaam atceros briidinaajumu, ko man izteca worm kaadu pus gadu atpakalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 28, 2004 Report Share Posted May 28, 2004 labi ka es neatceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted May 29, 2004 Report Share Posted May 29, 2004 manuprāt admins nav tikai priekš tam, lai ķertu čīterus. to dara cheating-death , bet admins seko līdzi kārtībai uz servera. es personīgi varētu pateikt, ja čītošana būtu ļoti uzkrītoša un lameriska. principā mani arī tas daudz nesatrauc, jo spēlēju ne uz rezultātu, bet savam priekam. un tā kā daudzi spēlē labāk par mani, tad es nelauzu galvu, vai viņi to dara godīgi, vai nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 29, 2004 Report Share Posted May 29, 2004 Es nesaprotu tiaki nafig nodirst cilveeku par to ka vinsjh ir uzraxtiijis topiku ar savaam velmeem! Tik pat labi aizsitat ciet to forumu lai neviens topikus netaisa! a tev neliekas ka taas veelmes ir bishku es varu aiziet uz tirgu un pateikt "Eu nu iedodiet man pa briivu kaads vienu kedu, nee nu es jau varu arii iztikt" Dikti gudri skan, ne. +lai nokjertu chiiteri tik tieshaam ir jaabuut labai speeleetprasmei. Jaazin kuraas vietaas meedz shaut cauri sienai, kuraas vietaas var uzmineet ka aiz sienas kaads ir utt. Iesaaceejs to nevar zinaat pat ja vinjam ir monstrozi piebriedusi galva uz pleciem... un kas attiecas uz sveeto lietu - ... vienkaarshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 29, 2004 Report Share Posted May 29, 2004 ...pat ja vinjam ir monstrozi piebriedusi galva uz pleciem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts