Jump to content
GIGN Forum

Lugums

Recommended Posts

Cien gign memb.

Mani draugi ieteica pieteikties tiesibam, teicaas, ja es sitaa speeleejot, tad var izdoties.

Principa man vinas nav vaidzigas, bet pa skadi nenaks. Varbut ari "respekts" paradisies.

Ja uzskatat ka man nav vaidziba ne pec kadam tiesibam, mani sada atbilde apmierinas, jo speju dzivot un labi pavadit laiku GIGN serverii ari bez taam.

- Paldies par sapratni -

- Daiga G. -

Cien gign memb.

?  Mani draugi ieteica pieteikties tiesibam, teicaas, ja es sitaa speeleejot, tad var izdoties.

?  Principa man vinas nav vaidzigas, bet pa skadi nenaks. Varbut ari "respekts" paradisies.

?  Ja uzskatat ka man nav vaidziba ne pec kadam tiesibam, mani sada atbilde apmierinas, jo speju dzivot un labi pavadit laiku GIGN serverii ari bez taam.

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? - Paldies par sapratni -

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?  - Daiga G. -

Pedeja laika meitenes daudz sak spelet CS..Nemushi piemeru no dzekiem !!

sore par smiliez.de_2523.gifnaughty.gif

Edited by kill_me

Cien gign memb.

Mani draugi ieteica pieteikties tiesibam, teicaas, ja es sitaa speeleejot, tad var izdoties.

Principa man vinas nav vaidzigas, bet pa skadi nenaks. Varbut ari "respekts" paradisies.

Ja uzskatat ka man nav vaidziba ne pec kadam tiesibam, mani sada atbilde apmierinas, jo speju dzivot un labi pavadit laiku GIGN serverii ari bez taam.

- Paldies par sapratni -

- Daiga G. -

Diezgan slikts iemesls lai pie esoshaa adminu daudzuma dotu veel kaadam tiesiibas dry.gif

Neesmu redzejis speeleejam, bet iedot var!

Bet ja spalva saka ? A? Tad taa kaa buutu jaadod? Taa jums neshkjiet, it sevishkji, ja:

1) Spalva ir kretiins

2) Vinjam nekaadas teikshanas nav

3) Vinjsh nav redzeejis nemaz vinju speeleejot.

Ja tas jums neliekas paarliecinoshi, tad nu es nezinu smiliez.de_2428.gif

Guest darek

Un manupraat ,lai izmantotu tiesiibas nav jaamaak labi speeleet.

BTW.

Es domaaju ,ka tiesiibas nevajadzeetu dot::kaapeec::

a)Adminu ir paaraak daudz

b)vinja jau pati atbildi ir pateikusi(taa var saprast)

Tas ir mans subjektiivais viedoklis.

Edited by white-line

Un manupraat ,lai izmantotu tiesiibas nav jaamaak labi speeleet.

tad pastasti man, kada veida tev pa spekam bus izsekot WHakeru?

Teiksim, ja es saksu spelet ar WH, tad, teiksim bloodlord bus speigs to pamanit, a tu? Ljoti saubos. Un tu nevaresi izpildit sava admina pienakumu.

tad pastasti man, kada veida tev pa spekam bus izsekot WHakeru?

Teiksim, ja es saksu spelet ar WH, tad, teiksim bloodlord bus speigs to pamanit, a tu? Ljoti saubos. Un tu nevaresi izpildit sava admina pienakumu.

Te nu gan es nepiekritiishu.

Lai buutu labs admins, pirmkaart ir jaabuut galvai uz pleciem.

Ja tu neesi pats speeleejis ar WH tu arii citu nenokjersi "uz aci" un tam nav nekaada sakara ar tavu aim`u, taktiku etc...

Un visbedzot, tev nav jaabuut statistikas aukshgalaa, lai tu speetu [sa]praatiigi admineet...

P.S. Daiga ierullee...

A: -Dash?

B: -....

A: -Nedash?!? Poshla na.....!

Attieksme vienkaashi apbriinojama. Un tad briinaas, ka par vinju panjirgaajas.

Un tie draugi noteikti bija mazie Daigas fani... -Oooo! Aaaaah! Tu esi kruta, tev noteikti iedos...

mhm, offtopic protams, bet

Ja tu neesi pats speeleejis ar WH tu arii citu nenokjersi "uz aci"

neesmu speleis ar wh ne reizi, un varu "uz aci" atkirt whakeru videja limeni

Lai buutu labs admins, pirmkaart ir jaabuut galvai uz pleciem.

protams. neviens neruna preti. tas ir galvenais. bet spelet ari japrot.

nav jaabuut statistikas aukshgalaa, lai tu speetu [sa]praatiigi admineet...

prtmas, bet ja kopa ar tevi spele 4iters un tev trukst pieredzes lai vinju noker, kada jega no tavas klatbutnes?

Edited by Gordon

Guest darek

Speedy cilveeku kursh speelee ar wh var pamaniit pat tad ja tev nav hightskill.

Labi man tiiri po. ko tu saki.

Edited by white-line

Speedy cilveeku kursh speelee ar wh var pamaniit pat tad ja tev nav hightskill.

Labi man tiiri po. ko tu saki.

es shaubos ka tu pamaniju ja es speletu ar WH... mani jau taa aptuveni 70% tur par 4iiteri, jo es reizem uztaisu nesliktus prikolus shaujot caur sienu/griidu/griestiem... bet tas nenozimee ka es redzu tai cauri, un ne vienmer vajag arii konkreti dzirdet ka tur kaads staigaa... vienkarshi ja ir skills, tad tu zini ka tur un tur aiz sienas ir 'biezhak kempojamaa vieta'... un vispar pietiek dzirdet kad kaads izvelk nazi tongue.gif

cool2.gif me vienkarsi noskataas un iereec ka viens pieteikums paarverssas par ccatveida apspriedi par citeriem un to medisanu. - Nebutu vienkarsak izveidot atiecigu topiku?!?

Thx Spalvai par atbalstu!

Mans viedoklis ka vienigais, lai gan tikai skolnieks, bet vieniigie jedzigie teksti ir Speedijam. Vienigais intresanti peec kaa tu spried vai cilvekam ir galva uz pleciem vai nav(peec admina tiesiibaam?(ir - vai nav?) Man radaas sajuuta ka man nav galva uz pleciem, bet tas OK Varbut ta arii ir, ja vispar iesaku speleet sso speeli!

P.S.

Viedoklis par ciiteriem: laigan neesmu ciitojusi un patiesaam vinnus ir gruuti atsskkirt no taa teikt "anti cciiteriem", nedomaaju ja butu ccitojusi, tad tas buutu vienkaarsaak

P.S-2

Tagad skaidrs kaadeeel liela dalla adminu cciito un vinnus pa to nemet aaraa

VINNI TAK MAACAAS KKERT CCIITERUS, VINNI DARA SVEETU LIETU, jo savadak tak nevar tos pamaniit

Tagad skaidrs kaadeeel liela dalla adminu cciito un vinnus pa to nemet aaraa

VINNI TAK MAACAAS KKERT CCIITERUS, VINNI DARA SVEETU LIETU, jo savadak tak nevar tos pamaniit

bljaaviens ka me reeeca par sho textu...

P.S.sorry par offtopic un vispaar par manu postu shinii sadaljaa... joprojaam atceros briidinaajumu, ko man izteca worm kaadu pus gadu atpakalj

manuprāt admins nav tikai priekš tam, lai ķertu čīterus. to dara cheating-death naughty.gif , bet admins seko līdzi kārtībai uz servera.

es personīgi varētu pateikt, ja čītošana būtu ļoti uzkrītoša un lameriska. principā mani arī tas daudz nesatrauc, jo spēlēju ne uz rezultātu, bet savam priekam. un tā kā daudzi spēlē labāk par mani, tad es nelauzu galvu, vai viņi to dara godīgi, vai nē 20.gif

Es nesaprotu tiaki nafig nodirst cilveeku par to ka vinsjh ir uzraxtiijis topiku ar savaam velmeem! Tik pat labi aizsitat ciet to forumu lai neviens topikus netaisa!

a tev neliekas ka taas veelmes ir bishku wacko.gif

es varu aiziet uz tirgu un pateikt "Eu nu iedodiet man pa briivu kaads vienu kedu, nee nu es jau varu arii iztikt"

Dikti gudri skan, ne.

+lai nokjertu chiiteri tik tieshaam ir jaabuut labai speeleetprasmei. Jaazin kuraas vietaas meedz shaut cauri sienai, kuraas vietaas var uzmineet ka aiz sienas kaads ir utt. Iesaaceejs to nevar zinaat pat ja vinjam ir monstrozi piebriedusi galva uz pleciem...

un kas attiecas uz sveeto lietu - thumbsup.gif ... vienkaarshi thumbsup.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...