Reperis Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Shodien manu serveri saka brucinat akds lox kuram tiesham ir pacietiba visu dienu ik pec paris min brucinat serveri, nezinu kas tas varetu but un nezinu kas vinjam sakaapis galva. Vinja ip ir shada 85.234.171.94:4590 ( Es nezinu kas tas 4590 man skjiet ka kads ports bet tas pie vinja man servera konsule radijas ) Esmu meginajis uzlikt acc ar tadu pass kadu vins nezin piem. "85.234.171.94" "cxcxdsfdfdfd" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" "85.234.171.94:4590" "dfdcvdcvxvc" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" "unnamed" "vcvcvcv" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" Bet vins veljoprojam turpina nobrucinat serveri itka nekas nebutu.. Ludzu izpalidziet man, jo serveris ir labs un es negribu lai kads kroplis izbojatu manu projektu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) vinsh tev noteikti RCON passu ir atkodis nomaini uz grutaku EDIT: Quote "85.234.171.94" "cxcxdsfdfdfd" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" "85.234.171.94:4590" "dfdcvdcvxvc" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" tu jau te esi uzlicis lai vinam paroli neprasa Edited June 21, 2007 by GuskiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matioza Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 jap npomaini uz k.ko neiedomaajamu tad bus ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reperis Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 kur ir rcon ? ja vins ir pie server.cfg tad man vinja tur nav .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Panem hlds shortuctam no properties -> target nonem -console. Tad palaid serveri velreiz un pirms leja prasiis "Start Server", tad augstak bus: "rcon password" un uzliec kadu, teiksim: 432j312k32. Tad palaid serveri, lai rcon saglabajas, izsledz. Pie shortucta piebaz atkal -console un palaid. Nu nedaudz murgaini, bet tomer. Var jau caur server.cfg arii. EDIT: caur pashu consoli man liekas, ka ari vareja mainit rcon. Pamegini kka: setrconpassword utml. Edited June 21, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reperis Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 aa .. man rcon ir kautkas tamlidzigs > dsfdfhefjd , bet vins nobrucina serveri taapt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Sorry par offtopic. Neesmu profs saja jomaa, bet brucinasana ir tas pats kas nokart serveri ? Brucinat var majas, bet kaa tas sanak uz cs servera ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reperis Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 nu ja runa par to tad tas ir tas pats ka sakarinat ... vnk serveris ir uzreiz off un jasledz pa jaunam ... Zhel ka te foruma nav neviena normala cilveka kursh var palidzet ar sho lietu.. visu forumu istaigaja un tie kuri zinaja teica : zinu, bet neteikshu vienigi par naudu pateikshu u.t.t ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedli Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) nezinu bet tu nesi meiginajis vijam uzlikt banu uz ip? nu ja ta logiski padomajot ja tu uzliec vijam BAN tad ip tiek blokets un vis! vel viena lieta ir tada kad tu vari bloket portus kas tiek pie tava datora tas ir ieslegt windows fire wall un uzlikt lai vijns atlauj tikaij cs serverim un parejam programam lietot tadus portus kadi vijam ir bet parejos bloket! mos sitas noderes! http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=15771 Edited June 21, 2007 by dedli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matioza Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 maybe bano vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reperis Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 banoju vinju ! pameginashu samainit swds.dll un tad bus japagaida kadu 1 dienu lai redzetu efektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alviic Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Uzliec antihack! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reperis Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 paldies man tas swds.dll nodereja ... pats tiko dabuju to haku un manu serveri nekadigi nevar apstadinat ! VARIET TOPIC PINNED Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedli Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 reka palidzju cilvekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now