Pro(K)illeR - theKiller Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Name: aim_funnyhome CT:Try Kill Ts Ts:Try Kill CT Šito netaisiju ilgi, bet kā iesākumam pietiks, jo veidoju ar nepilnīgu VHE[Kaut kas bija noticis, jo pagājušo reizi kad konfigurēju viss aizgāja ] kurš nerādija kāda karte izskatā, tikai klucīšus ar visiem stūriem Attēli[ieliku tikai divus, jo mape abās pusēs ir vienāda ]: 1.Attēls [skats no istabas augšējā stūra] 2.Attēls [Mapes izskats no bāzes vietas] Mapi var novilkt šeit! Zinat kāpēc es uzliku nosaukumu "funnyhome" tapēc ka tādas mājas nemaz nav tā mapē, un tur nekā jēdzīga nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Karte spēlējama, bet ar tekstūrām ir slikti strādāts, un gaismas ir, bet pašas lampas nav, arī mīnuss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 3/10 Textuuras iesuuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Maza mape textūras nekam neder nevienā vietā, gaisma uzrodas pati no sevis ne lampu ne kā cita! Mape 3/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 Tā jau domāju... Būtu jau es labāk uztaisījis, ja man WHE rādītu kāda mape izskatās uz vietas, bevis jāiet vēl uz CS un tad jāskatās... Nekā jau es no tā nemāku, bet tāpat labi ka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 WHE bevis jāiet Laba latviešu valoda un zini kā saucās Valve Hammer Editor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Zini... šī daļa bija tiešām smieklīga! Pamācies Latviskāk izteikties! =) Mapi varēji labāk nostrādāt! 2 lietas nepatika: textūras švaki nostrādātas gaisma kaut kā ne tā izskatās, diezgan nereāli vārdu sakot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now