Jump to content
GIGN Forum

Admini Un Bani

Recommended Posts

Nu ir johaidī.

Kā neiet, tā neiet.

Servera apmatojums:

AmxModX 1.76d ( un ir arī 1.76a mēģināts )

Metamod 1.19

MySQL

Problēmas:

1. Adminam ieejot serverī, ir jānomaina niks, un tad jāmaina tas vēlreiz uz īsto ( Uz to uz kuru admins ir admins ) - Respektīvi, nedarbojas Pass Čeks un access sets. Nezinu kāpēc. Gan uz 1.76a gan d - Mēģināju visuko - Nestrādā. Amx pārliku pa vairākām reizem.

2. AmxBans v5.00 - xb 0 ntw Tests ( nomainīju no amx_banip uz xb [īstajā failā, neprasiet...] ) - Mani izmet ārā ar klasisko Amx bans tekstu. Uzrakstu "retry" - Un re kā - varu spēlēt cik gribu tālāk - + vēl jautrāk - Ja mēģinu sevi vēlreiz banot - man uzrāda ka esmu jau nobanots :D - Bet ārā nemet.

Jā es mysql settingus ievadīju pareizi

Ja bans web lapā uzrādās

Jā es zinu kas ir mysql

Jā es pārbaudīju visu 99 reizes

Bet varbūt esmu kādu sīkumiņu palaidis garām? - Ja jā - tad ko ?

Es pieļauju iespēju, ka abas kļūdas ir viena un tā paša iemesla dēļ - tikai varbūt kāds var pateikt kādēļ ?

Thank you par atbildēm.

Tad iedod linku uz nekrievisku versiju tam 4.3 ( negirbu meklēt :P )

....xmodx 1.6 tad arī iedod ( sourceforgē kaut ko meklēt.... :fsckinsad: )

Amxbanu 5.0. Vari atstat tikai nomaini tos abus pluginus kurus tu ieliki kad instaleji amxbanu un ieliec tur ieksa amxbana 4.3 tos abus pluginus un vis itka man ta gaja un pats weba amxbans man ir angliskais 5.0 bet plugini man ir no amxbana 4.3

Un Amxbans 5.0 sakuma negaja savienoju 4.3 ar 5.0 un iznaca angliskiun tiiri normali.

Nu es saku kad uzliku tiri amxbans 4.3 kkas negaja tad tos pluginus atstaju addona tikai appserv mape www parinstaleju lai veba nebutu amxbans4.3 krieviska versij uz amxbans 5.0 anglisko versiju un viss iet

Atsūti man tos amxmodx1.6 un amxb 4.3, negribas dziļi meklēt ( Linux Versiju, un WINDOWS kompaileri arī būtu labi )

P.S. - Pagaidām man met ārā erroru, ka AMX bans nav spējīgs banot STEAM_ID_PENDING ...wtf ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...