layt Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 kr4 man ir divas ip.Citiem ir arēja un citiem iekšēja itka daudzi saka ka vajag kadu 4ipu nu labi man ir salikts pc tiešam vajag kadu 4ipu ja jā iemetat linku kur ir un kā sauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 ? isti nesapratu tavu jautajumu.visiem ir 2 ip,viena ir taa ar kuru tu piem browso netu un tml,a otra ir lan ip ja nekluudos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Katram datoram IP ir tikai viena. Domāju, ka Tev vajag meklēt rūteri. Meklē googlee "router" un būs labi. Tikai es varu derēt, ka Tu neko nesapratīsi. Ņemsi vēl un nopirksi switch`u. Es Tev ieteiktu aiziet uz veikalu un pakonsultēties. Netā tāpat neko neatradīsi un spamosi te lieki, tas nu ir fakts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 (edited) par to 4ipu kā sauc itka uztver ārejo ip sapratu.Kāds labums būs no roouter labāk to 4ipu un nekādas pūles roouter vel jatkode ne plds Edited June 14, 2007 by layt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 (edited) to 4ipu sauc par rūteri, kas glabā IP, ko Tev ir iedevis Tavs ISP. savukārt rūteris izdala visiem, kas pie viņa pieslēti, savas IP. latviski to sauc par maršrutētāju. viņš izdomā uz kuru pusi ko, kam sūtīt. rūterus liek gadījumos, ja mājās ir vairāki datori. kas ir jāatkodē ??? tāds "4ips" neeksistē. tas arī ir rūteris, ko Tu domā. vēl nedalec ? Edited June 14, 2007 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 ok! SKaidrs bet kapēc tad muld ka ir tāds 4ips specjāls?? nevis rooter bet ko pc iebāž? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 (edited) tā ir tīkla karte! nevienam kompim divas tīklakartes vairs neliek. tapēc ir izdomāti tādi rūteri un switchi un hubi, kas ir daudz ērtāki un nav jātur dators ieslēgts, lai caur to ietu internets. Edited June 14, 2007 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 kas tad lūdzu būtu switch tas ir tas pats kas ruteris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 nē, ar switcha palīdzību var saslēgt kopā līdz 4-iem vai vairāk kompjiem. tos parasti izmanto datorklubos vai ofiskos, kur ir daudz datoru vai arī lan pārtijos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 Piemeram ja man tas būs man doma ies web? es domaju lai man iet serveris web un man vajag sito sūdinu switch vaij router iesakat ko ņemt?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 ar vienu pašu switchu netā neieiesi, vajadzēs arī rūteri, tapēc atbilde uz Tavu jautājumu ir skaidrāka par skaidru - rūteri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 (edited) Ok tnx ka ieteici.Vienalga kādu router pirkt vaij jabūt dator prasībam.Kā var piemēram uzinat ka man ir router vaij switch?? Edited June 14, 2007 by layt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 (edited) ieteiktu D-Link 624, to modeli pats pirms kada laika lietoju lidz iegadajos tadu pashutikai vairles ruteri... ir erts un elementars ja ir interese es to veco pardodu, lietots apmeram pus gadu, ir visi papiri disks n staff.. ja interese suti msg cena 15ls! Edited June 15, 2007 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted June 15, 2007 Author Report Share Posted June 15, 2007 Kurā veikala tu vinu pirki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 (edited) aaksti LAN IP: 192.168.0.177 ISP Identifier: 80.70.22.121 Kurā veikala tu vinu pirki? pameklee pie provaidera sava Edited June 15, 2007 by l33t Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitolsM Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 ir jau ari chis pi kompii liek liek iesha... visi jaunie microtic utt... bet vini maksaa paris simtus un no personigas pieredzes zinu ka vinus konfigot nav vieglli :DDD bet nu palasit netu lai strada caru vinu ir tikpat viegli ka routeri... bet nu iespeeju tur it milijons ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 :DDD bet nu palasit netu lai strada caru vinu ir tikpat viegli ka routeri... bet nu iespeeju tur it milijons ;D no Tava teksta neko nesapratu. cieni citus un raksti saprotami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 Es ar nesapratu ko tu ar to gribeji pateikt?? lūdzu liec pieturzīmes. man vis ir sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now