Titans Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Man ir problēma ka nevaru atrast kur var aktivizēt sms pakalpojumus lai varētu piem kāds nosūtīt sms ar konkrētu tekstu un daļu no sms summas saņemu es.. piem uz num 159 zinu ka ir arī citi tapēc lūdzu pasakiet kur varu šos pakalpojumus aktivizēt.. web pasakiet google.lv man nepalīdzēja jo konkrēti nezinu ko meklēt nezinu kā to nosaukt bet cerams ka j;ūs sapratāt kd piem dr.lv nosūta sms lai pasūtītu statistiku u.tml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 http://digitalsms.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Sis pakalpojums ir pa maksu, un izmaksas tev sakuma daudz vairak neka tu pats nopelnisi. Piemeram ja tavs webs,serveris ir populars, tad jau kaut ko nopelnisi, bet i to 50 vai cik tur procentus no nosutitas summas. Piemeram izzinas maksa 95 sant , pats sanemsi tikai kadus 48 sant! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titans Posted June 15, 2007 Author Report Share Posted June 15, 2007 thx ir maybe vēl kāda drese kur var pieslēgt šadu pakalpojumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitolsM Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 daudz pakalpojumu sneidzēji ir... vandies pa saitiem kur tādi ir...lielāko ties ir pieliks saitos klāt kas viņiem nodrošina šo pakalpojumu! un neaizmirsti ka vēl arī tehniskais risinājums jānodrošina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titans Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 zin ja es spētu atrast es neprasītu bet pasakiet kas tieši meklējams.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 sms.mastertelecom.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now