keda2222 Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Pa ziemu esmu sakrājis naudu un esmu izdomājis uzčiņīt savu kleperīti (datoru). Rīt gribu nopirkt ramu un videokarti un vēlos pajautāt dažus jautājumus. 1) Kā var uzzināt sava rama frekvenci vai kā tur, nu to DDR... 2) Iesakiet kādu videokarti (līdz 30 Ls), cd-rom man nestrādā, tad ceru draiverus nokačāt iekš nvidia.com 3) Vai es pats varēšu to visu ielikt (ņja mulķīgs jautājums, kā lai jūs to ziniet) NU gribētu zināt vai tas ir grūti un vai vajadzīgi vēl kādi šiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 Neko nesapratu . Kas tas par everestu, programma? Nezinu kāds man slots, kā var uzzināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Varbūt man nav taisnība, bet liidz 30 ls video karti tu nenopirxi normalu bet portatiivajiem datoriem mby ir savaadakas tapeec nezinu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 Priekš kam man jāzin video slots? Cik es sapratu tad tas ir DAC tips?! tad Integrated RAMDAC, vai arī otrs variants SDR 125 mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ja tu neko nesaproti, tad ieteiktu tev ar visu PC doties pie paardeveeja, un varbuut, varbuut tev naaksies kko piemest lai vinjsh tev visu saliek iekshaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 Man neko daudz nav jāsaprot, tikai lūdzu palīdziet līdz vakaram, jo jau no rīta dodos pirkt. ja dzīvoti tieši jelgavā tad jau aizietu ar visu kompi, bet kk 20 km negribas vest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 Vēlējos vēl kautko uzzināt. Vai vispār pastāv tāds slots SDRAM un arī videokartei SDR nu krč SDR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 Tātad videnei ir AGP un ramam ir SDRAM 133 mhz. Vai veikalos vispār ko tādu vel var nopirkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 uz vietas noteikti nebuus... bet ja ir iespeja, tad noteikti varees pasuutit Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Nomainīt nekas grūts nav. IMO ar 30Ls normālu videni uz AGP Tev nedabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 1) Kā var uzzināt sava rama frekvenci vai kā tur, nu to DDR... 2) Iesakiet kādu videokarti (līdz 30 Ls), cd-rom man nestrādā, tad ceru draiverus nokačāt iekš nvidia.com 3) Vai es pats varēšu to visu ielikt (ņja mulķīgs jautājums, kā lai jūs to ziniet) NU gribētu zināt vai tas ir grūti un vai vajadzīgi vēl kādi šiti. Tas noziimee portatiivo datoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 panem kādu Radeon 9550xt 9600pro , pats pirms nomainīju videni atdevu savējo 9550xt pa 25ls un spēles gāja ar viņu pietiekami labi a par ramu skaties ss.lv , kautgan izdevīgāk abas detaļas būtu pirkt iekš ss.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now