ChiganS Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Kaa var RR SuperHeroes lai wisiem lvl 0? P.S zinu ka stulbs jautaajums ...bet es wienkaarhsi 1rmo reizi nemos ar ko taadu .... agraak wienmeer bija sanaacis tikai PUB .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 amx_shsetlevel 0 <niks> - tas ir lai tu atsevišķiem spēlētājiem varētu pielikt / noņemt. amx_shsetlevel <levelis> <niks> - liec playeriem kādu leveli gribi P.S. Precīzi, lai "visiem" būtu 0 lvl, nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 Tnx ka papuleejies,,,,bet es jau pa tiem zinaaju .... bet nekas...gaidiisim next POST Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 ieej mape Cstrike/addons/data/vault.ini atver un izdzes visu kas rakkstitis iznemot ne pirmas divas rindinjas ja nemaldos taa bija jadara Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 8, 2007 Author Report Share Posted June 8, 2007 TNX Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Nav parko. Pareizi bija es vnk tureju sh serveri man daudzi parsija lai pamainu vinjiem skill un es caur to failu mainiju ???? Briinums ka chigans ir normalaks pardaziem labiem niku jau nesaukshu parasti 4igani piepishas Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrinjsh Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 gerik tieši tā- čigāns norm čalis nav vsm tāds kurš ir tāds kas skrien virsū un pizģi mantas.. :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 man nesen telefonu gribeja nozagt iedevam vinjiem pizdi un miers bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts