Jin Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 vaig vaig vinju apakalj... garlaiciigi citaadi paliek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 vareetu jau.... vieniigais shis saaks spamot + turklaat wormam po ko mees gribam, ja vinjam tas dzheks ar savu spamoshanu apnika (vinsh to savu garadarbu 20 vietaas iebaaza), tad bezceriigi gaidiit ka bans tiks nonjemts Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 macho laikam saak mani pamazaam iepaziit Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 kur tas laiks jau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 (edited) hmm, kaadeelj tad ir domaati moderatori??? lai dzeestu spamu, vot taa! ja truuxt moderatoru, varu pieteikties... Pieteikties ta varu, bet par taadu nekljuushu - nau, aciimredzot, lemts... P.S. a nevar uzlikt taa, lai vareetu moder'eet tikai vienu cilveeku ? ? modereeshu Unablu.. Edited July 7, 2003 by DuH Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 hehe modereet vienu cilveeku Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 kas lai zin vai chordg vispaar te veel raadaas vai raadiisies ^^ taakaa visi pret vinju iztureejaas laikam domaa ka muuzhigais bans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 Nebuutu slikti vienkaashi izveidot speciaalu sadalu prieksh ChordG kur Unable vareetu mieriigaa garaa runaaties ar savaam paareejaam identitaatem ( ChordG, MMPAGAM un 25-gadiigo programmeeetaaju), par to cik slikti ir GIGN apmekleetaaji :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 Laba doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 8, 2003 Report Share Posted July 8, 2003 ha ha.... vareetu gan veel kaads gjeenijs tur poustot lai shim ir kaads ar ko saturiigi parunaat par tiem nelietiigajiem klaniem kas veicina gariiga sadisma attiistiibu un cik driiz valsts visus vinjus njems pie dziesmas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 8, 2003 Report Share Posted July 8, 2003 eu nu juus maigaak nevarat? ? ? me te gandriiz nomira no smiekliem... shefs laikam nodomaaja mani suutiit aarsteeties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 Vajadzeetu ChordG aka Unable palaist atpakalj forumaa, lai vareetu pasmieties un noveerteet vai IQ ir audzis mazdruscinj. Nabadzinjsh maajaas raud noteikti un sarunaajas ar savu imaginary friend (25 gadus veco) par to ka dziive gruuta taisniibas ciiniitaajiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 ( nu tad meegjinaasim veelreiz ) kas tad tagad ir ar chordg vinjam banu nonjems / ir jau nonjemts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 Manu viedokli neviens nerespektees? 1. Nedomaju ka es njemshu nost vinjam banu 2. Kapec es to negribu darit, taa ir mana problema 3. Ja jums nepietiek ar atbildi #2 tad varu precizet vismas tik daudz - iedomajaties sevi vinja vietaa... tu ienac atpakalj forumaa, a te pilns ar topikiem kas vinju apdirsh... logiski ka rodas sadistiskas tieksmes visus izvarot un kaut kadus suudus taisiit... taa teikt ievainotu haizivi labak neaiztikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 10, 2003 Report Share Posted July 10, 2003 taa teikt ievainotu haizivi labak neaiztikt nevis ievainotu bet gan stulbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 10, 2003 Report Share Posted July 10, 2003 nee... ievainotu gan.... tas ka stulbu tas jau sen visiem skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 10, 2003 Report Share Posted July 10, 2003 nujaa itkaa jau jaa worm bet chordg liekaas taads savaadaaks nedomaaju viss ka vinjsh taa dariitu PS es jau tikai jautaaju tu jau nekur nebiji iisti atbildeejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 10, 2003 Report Share Posted July 10, 2003 chordg liekaas taads savaadaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 10, 2003 Report Share Posted July 10, 2003 nene nejau taadaa zinjaa ka vinjsh normaals bet es nedomaaju ka vinjsh te atnaaktu un visus saaktu apdirst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 10, 2003 Report Share Posted July 10, 2003 tas nekas ka vinsh to sen jau ir izdariijis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2003 Report Share Posted July 11, 2003 nekas, iztiksim bez vinja... es ari maaku intrigas taisiit topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts