QQ77izs Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) 10 reizes dienaa maniem abiem serveriem nomaina to nosaukumu kas paraadaas kad serveris ir pievienots pie favorites un UZLIEK PAROLES.. bljin neviens nevar paliidzeet aptureet to??? man jau zajebala riktiigi visulaiku restarteet serveri... ielieciet jaunaakos swdll un visu ko vien var lai buutu gruutaak serveri uzhakot.. Edited June 7, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Es tev jau prasiju, vai tev server.cfg ir sv_password ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Noņem visiem adminiem flagu G, jo ar to var regulēt cvar'us, līdz ar to maybe kāds admins uzliec tev servera vārdu tādu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 nav ir tikai RCON_password visiem iznjemot mani ir nonjemts Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 visiem iznjemot mani ir nonjemts mēģini pamainīt rconu Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 server.cfg failaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 esmu nomainijis jau 9 reizes apmeeram... peec katras otraas reizes.. tolka nekaada? taa ir proga ar kuru to dra vai tas ir admins? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 peec katras otraas reizes.. tolka nekaada? taa ir proga ar kuru to dra vai tas ir admins? visticamāk programa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 blja ko lai izdara lai vairs nehako.. firewall neliidz un antiviirus(sakara nekaada) ne tik... psc... i kur cilveekiem smadzenes hakot serveri... pashi nevar tureet deelj saviem suudiigajiem kompjiem un aiz skaudiibas gan jau ka pisina citiem laukaa... bljj kroplji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 firewall neliidz un antiviirus(sakara nekaada) ne tik... psc... i kur cilveekiem smadzenes hakot serveri... pashi nevar tureet deelj saviem suudiigajiem kompjiem un aiz skaudiibas gan jau ka pisina citiem laukaa... bljj kroplji.. change ip , un uzliec sev rcon vsp kkādu 12-03-12830-1820381 līdzīgu šim ja nelīdz serveri tev nau lemts turēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 kaa es tev varu nomainiit ip??? tas ir neiespeejami.. un RCON man ir no 17 burtu un ciparu nombinaacijas kas ir no 4 vaardiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 pieregistree oo.lv domainu piem. suds.oo.lv uz savu ip suds2.oo.lv uz suds.oo.lv un 5 r lai liidz teviim hakeriem gruutaak tikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 tolks no taa..? IP tak ir viena visiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Bet kad kaads taisa tracert uz domainu tad jau taa ir no suds 5 lidz suds jo 5 ir maximus kad caur cmd taisa tracert (ja nemaldos 5 vai vairaak jo man bija 5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 (edited) pirmkaarT : man ir tikai viena IP 87.110.204.19 uz kuras staav divi serveri taatad 87.110.204.1927015 un 87.110.204.19:27016 otrkaart: pieregjistreet var pliku IP bez porta treshkaart : sanaak tikai ka viena adrese uz diviem serveriem ceturtkaart : sanaak ka viss shitas man diemzjeel neder.. ;( Edited June 7, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 taatad 87.110.204.1927015 un 87.110.204.19:27016 otrkaart: pieregjistreet var pliku IP bez porta treshkaart : sanaak tikai ka viena adrese uz diviem serveriem ceturtkaart : sanaak ka viss shitas man diemzjeel neder.. ;( īstenībā nē ja tu rakstisi tos burtiņus 27015 un 27016 klāt tad viņiem būs piem stag.oo.lv:27015 stag2.oo.lv:27016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 bet ja vinjsh hacos caur IP tad kaada jeega domeenam? parastiu tak visi hako caur ip a ne domeenu.. un ip var redzeet ja pievieni favoriitiem un uzspied server info.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 tur jau taa liet subdomeens tas ir kaa sega uz tevis caur to tikai var tikt pie tavas ip a ja tev buus vini vairaaki kameer zaglis atklaas kas sleepjas zem segas ! Tu veel nesaproti noziimi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 bljaaa tu pats nesaproti ko runaaa... lai arii cik tev to subdomeenu ir tik un taa ip var redzeet vismaz CS View pictures Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 lai arii cik tev to subdomeenu ir tik un taa ip var redzeet vismaz CS View pictures IP adresi nevar pasleept. Jo kaadaa veidaa tiiklaa varees zinaat ka jaasuuta informaacija ir TEV? Jebko darot, subdomens un domens aizvediis uz IP adresi. Vienalga vai tas buutu "PING", CS vai jaunaakais "Uuber hacking tool" Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 nevar pasleept. Jo kaadaa veidaa tiiklaa varees zinaat ka jaasuuta informaacija ir TEV? Jebko darot, subdomens un domens aizvediis uz IP adresi. Vienalga vai tas buutu "PING", CS vai jaunaakais "Uuber hacking tool" lol es jau neteicu ka var nosleept.. dazji labi teica to.. es zinu ka nevar.. es vienkaarshi prasiju ko dariit lai aptureetu shito suuda buushanu ar mana servera hack Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 dazji labi teica to.. es zinu ka nevar.. es vienkaarshi prasiju ko dariit lai aptureetu shito suuda buushanu ar mana servera hack Uzliec tik daudz fixus cik vari... . (PM me) Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 . (PM me) es nezinu kur dabuut? tu zini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now