{AppoLLo 13} Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 es ieinsteleeju cs.... tad ar visaadiem skiniem sa4iniju..... kaa es varu izdariit lai tagad visa speele ir exe instalaacijaaa..... nju karo4 man taa visa speele ir vienaa failinjaa .exe un kad to exe failu atver speele insteleejas .... kaa to var izdariit ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) kad meginasi rarot, iekjekse create sfx archive Edited June 6, 2007 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) kaa es varu izdariit lai tagad visa speele ir exe instalaacijaaa..... nju karo4 man taa visa speele ir vienaa failinjaa .exe un kad to exe failu atver speele insteleejas .... kaa to var izdariit ?? bij kaut kaada proga ar ko to darija , vinja pat piedaavaa uzstaadiit kur tu gribi lau atverot failu vinja ieinstaleejas!!! kad taisiju Mu serveri es taisijuy launcheram taadu fignju lai uspiezjot automaatiski lai arii kur tas fails atrastos , ieinstaleejas (defaults bij) c:/programfiles/S-T-A-G/ ... vareeja veel mainiit instalaacijas loga tekstu + bekgraundu un veel visaadas fiichas.. diezgan jauki.. nu tjip taakaa iistu speeli... tik neatceros kaa sauca... ja atcereeshos vai atradiishu tad noediteeshu un ielikshu failu vai linku a varbuut kaads cits paspees tev te iemest nosaukumu Edited June 6, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 (edited) vareeja veel mainiit instalaacijas loga tekstu + bekgraundu un veel visaadas fiichas.. diezgan jauki.. nu tjip taakaa iistu speeli... tik neatceros kaa sauca... ja atcereeshos vai atradiishu tad noediteeshu un ielikshu failu vai linku a varbuut kaads cits paspees tev te iemest nosaukumu vo shitaa progrmma buutu iistaa ... Edited June 7, 2007 by {AppoLLo 13} Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 atcereeshos doshu zinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 bija kautkāds ghost intaller kautkā tml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now