QQ77izs Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 shodien man nohakoja swerveri un paziimes shaadas.. 1: serverim uzlikta parole 2: pamainijaas nosaukums ( tavs serveris tika uzlauzts by N...) kas tas kar haku un kaa vinju defjuuzot lai man taa vairs negadiitos??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strike Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 1: serverim uzlikta parole 2: pamainijaas nosaukums ( tavs serveris tika uzlauzts by N...) kas tas kar haku un kaa vinju defjuuzot lai man taa vairs negadiitos??? Kas Tads pa prikolu nolade labaku SWDS.dll Tad nelauzis!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 swds.dll ir pret uzkāršanu nevis uzhakošanu. Mošk kāds kamēr nebiji mājās pielīda pie tava PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strike Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 uzkāršanu nevis uzhakošanu. Mošk kāds kamēr nebiji mājās pielīda pie tava PC. Neeee KAs tur ko neuzhakot Es piemeram apskatijos kada vinam ir parole serverim prieksa pielikt bija "mypw" VA ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Nomaini RCON password ! Caur to visu var uzminēt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strike Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Labi pateiksu vienu lietu Prieksa .... QQ77izs Kur tu var but tik STulbs RAkstit Visas PAroles ------> ieej Ten!! Padoma pims tu Postu taisi !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strike Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 "(S-T-A-G)QQ77izs" "burkaans" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" ;lidia "193.90.152.127" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" ;zenja "80.90.12.36" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" "(S-T-A-G)Chester" "burkaans" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" "(S-T-A-G)Bota.lv" "burkaans" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strike Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Vielak uztaisi user.ini ieksa tikai vienu KLana "<klans nosaukums>" "<parole>" "Tiesibas "ab" Piem "*DnS" "ping" "abcdefghijklmnoprtyuvz" "ab" Tad Nebus jachakarejas !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 tikai vienu KLana "<klans nosaukums>" "<parole>" "Tiesibas "ab" Piem "*DnS" "ping" "abcdefghijklmnoprtyuvz" "ab" Tad Nebus jachakarejas !!! ir tāda lieta kā EDIT poga ja tu zini ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 Ten!! Padoma pims tu Postu taisi !!! dooooohhhhh IDIOTS ESI TU... un ar lielo I "87.110.204.19" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" "(S-T-A-G)QQ77izs" "burkaans" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" ;lidia "193.90.152.127" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" ;zenja "80.90.12.36" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" "(S-T-A-G)Chester" "burkaans" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" "(S-T-A-G)Bota.lv" "burkaans" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" ------------------------------------------------------------------------------ pienjemsim ka dotajaa briidii ir visien trijiem ir vienaada parole (iisteniibaa taada nav un katram ir sava) tagad es ierakstu users.ini to kas ir augshaa un seivoju.. restarteeju serveri ... un iesleedzu CS.. atveru konsoli un ierakstu --->pienjemsim ka dotajaa briidii ir visien trijiem ir vienaada parole (iisteniibaa taada nav un katram ir sava)<---- taada nav parome aazi es to speciaali nomainiju un servera RCON pw vai kaa tur .. arii nav nekaads burkaans ... LASI UZMANIIGAZAAK VAI IEGAADAAJIES BRILLES> BURKAAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 Es piemeram apskatijos kada vinam ir parole serverim prieksa pielikt bija "mypw" VA ne ? "mypw" <-- taada nav serverim parole Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Paskaties vai tev server.cfg ir rcon_password Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 ir un diezgan garsh , sastaav no 5 vaardiem kas ir sarakstiiti kopaa bez atstarpeem... taaka uzmineet buutu gruuti zinu tikai ess.. un pie PC klaat neviens negaaja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now