MaZaa Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Sveiksi ludzu palidzat atrast shos 3 pluginus zinu ka sadi topici ira bijusi bet nevaru atrast vairs 1.Sauj Pretiniekam un ja trapa tad ekrana vidu paradas zili cipari cik hp nonema (ja vispar trapija) 2.Ja tas kam ira c4 ira c4 novietosanas vieta uzreiz paradas ekrana vidu OMG...... vai kad ira c4 novietota noskan un paraadas boom hase ben planted kaut ka ta 3.Ja novac 3 vaj vairak ekrana kreisja sturii paradas ja ira 3 kill mullti kill 3kill un cik no tiem 3 bija hs utt.. Pls palidzat! Ja kas skype crezy_17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 1.Sauj Pretiniekam un ja trapa tad ekrana vidu paradas zili cipari cik hp nonema (ja vispar trapija) 2.Ja tas kam ira c4 ira c4 novietosanas vieta uzreiz paradas ekrana vidu OMG...... vai kad ira c4 novietota noskan un paraadas boom hase ben planted kaut ka ta 3.Ja novac 3 vaj vairak ekrana kreisja sturii paradas ja ira 3 kill mullti kill 3kill un cik no tiem 3 bija hs utt.. Pls palidzat! Ja kas skype crezy_17 1. nezinu 2.neatceros kaa sauca 3. tas man liekas naasa kopaa ar ultimate_sound varbuut ka iistais Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZaa Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 2.neatceros kaa sauca 3. tas man liekas naasa kopaa ar ultimate_sound varbuut ka iistais man ira jau ultimate sound bet nau tas ko vajg ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiss Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 1. nez... 2.nav plugins!!! 3.nav plugins!!! Par 1. un 2. vnk pasties servera cvar vai configuration ustadijumos un viss buus ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkas Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 1. nez 2.un 3. raksti konsulee amx_statscfgmenu !!! un konfiguree pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Visus mekle www.google.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 2.nav plugins!!! 3.nav plugins!!! Par 1. un 2. vnk pasties servera cvar vai configuration ustadijumos un viss buus ok nezinu vai 3 nav plugins , bet tad kad es piemetu sev ultimate sound original nan taa hernja uzreiz paraadijaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now