QQ77izs Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 1 kuraa vietaa ir jaamaina lai es vareetu ielikt savu baneri kaa redzama atteelaa? 2 kaa var pielikt izveelnes? 3 manaa lapaa http://stag.sytes.net ir taa ka Avatars un usera niks ir labajaa malaa... es gribu lai ir taa kaa gignam ka viss ir kreisajaa pusee kaa to izdariit!!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 2 kaa var pielikt izveelnes? 3 manaa lapaa http://stag.sytes.net ir taa ka Avatars un usera niks ir labajaa malaa... es gribu lai ir taa kaa gignam ka viss ir kreisajaa pusee kaa to izdariit!!?! Čalīt tev nosakuma jāuztaisa lai webs ietu , un tad varēsi runāt tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 (edited) vaitad neiet? edit1 : un man jau weba nav man ir tikai forums.. webu es tik domaaju taisiit... un man lapa tjhip atveras un viss iet tev negaaja? Edited June 4, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 edit1 : un man jau weba nav man ir tikai forums.. webu es tik domaaju taisiit... un man lapa tjhip atveras un viss iet tev negaaja? Man neatvera tavu web! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 tagad taa vareetu buut... es sapisu savu xamp un man arii pasham vairs nekas neiet.. psc... varat te ierakstiit un iemest download linku uz to kas ir labaaks: xamp , apsserv , wamp vai kaut kas cits uz kura iet *psihostati *amxBANS *forums *lapa * un paareejie sviesti... vakaraa taisiishu formatu... :| apnicis jau chakareeties gribu vienreiz par visaam reizeem sataisiit lai nav jaapisina smadzeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekuns1 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 es sapisu savu xamp un man arii pasham vairs nekas neiet.. psc... varat te ierakstiit un iemest download linku uz to kas ir labaaks: xamp , apsserv , wamp vai kaut kas cits uz kura iet *psihostati *amxBANS *forums *lapa * un paareejie sviesti... vakaraa taisiishu formatu... :| apnicis jau chakareeties gribu vienreiz par visaam reizeem sataisiit lai nav jaapisina smadzeni appserv Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 kursh tieshi??? 2.4.7 vai 2.5.7 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkas Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 man ir 2.5.7 un viss iet!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 (edited) varbuut vari ielikt instalu? vai arii linku? Edited June 4, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkas Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 luuk ir!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Vispār ja gribi lai ir kā gign tad nņem nevis phpBB bet Invision, tad arī varēsi visu uzlikt tā kā ir gignam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 kur dabuut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 nu tagad man iet forums... bet kaa man paartaisiit to???? vismaz augshu nomainiit un paarlikt avatoru uz kreiso malu!?!@?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 bet kaa man paartaisiit to???? vismaz augshu nomainiit un paarlikt avatoru uz kreiso malu!?!@?!?!?! Ņem lasi un taisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 Ņem lasi un taisi man jau ir uzlikts forums un lapa es gribu zinaat kaa var nomainiit augshu un forumam pievienot izveelni a nevis kaa uzlikt forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Bļin dari pēc tās pamācības un tev sanāks šāda veida forums. Edited June 4, 2007 by cookie` Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Kārtējais vecītis kurš atkal visu grib uz paplātes! Klausies saskaņot forumu ar weblapmas menu nav nemaz tik vielgi vismaz priekš tevis tas varētu būt pietiekami sarežģīti , lai tur pakārtos! Vispār katrai cms ir savi plusi un mīnusi es neiesaku ņemt tu fusionu , godīgi sakot kāda jēga ņemt fusionu ja tev cits forums ? Tu domā cilvēkiem , tiem pok3m kas tev tur baigi reģistrēsies patiks dīvās vietās reģistrēties? Tad jau labāk ņem prostu templaitu nu viss! Vai arī vieglākais variants ir tāds cms kas piedāvā saskaņot weblapu ar ļuboju forumu tāda cms ir blind.lv un man pašam vienā projektā tāda ir! Tāpēc vispirms izvēlies kko normālāku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 nahuj vinjiem regoties divaas vietaas???? :violent: galiigi saspiedies esi? forumaa lai liktu postus vajag regjistreeties a lapaa nahuj tas ir vajadziigs?? tur tak foruma nav.. un tur buus tikai servera logs kaut kaada hujovaa galerijaq un infa par serveri... taaka regjistreeties vajag tikai vienviet... domaa pats ko runaa... un man nebuutu tas tik sarezgjiiti kaa tu domaa jo vienreiz es jau biju uztaisijis visu no saakuma liidz beigaam vienkaarshi nosvila kompis un tagad visu jaataisa par jaunu... vietaam un shis tas piemirstas GRUUTI tev atgaadinaat... tad nahuj vispaar nebirdini burtus te.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 :violent: galiigi saspiedies esi? forumaa lai liktu postus vajag regjistreeties a lapaa nahuj tas ir vajadziigs?? tur tak foruma nav.. un tur buus tikai servera logs kaut kaada hujovaa galerijaq un infa par serveri... taaka regjistreeties vajag tikai vienviet... domaa pats ko runaa... un man nebuutu tas tik sarezgjiiti kaa tu domaa jo vienreiz es jau biju uztaisijis visu no saakuma liidz beigaam vienkaarshi nosvila kompis un tagad visu jaataisa par jaunu... vietaam un shis tas piemirstas GRUUTI tev atgaadinaat... tad nahuj vispaar nebirdini burtus te.. Tu pidiņ ja tev ir prost tas fusions infas publicēšanai utt paņem prost template kura aizņem pāris gramus nevis kkādu smagu fusionu , kurš pats pa savi ir pilns ar visādām papildus xuinjām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 a nahuj man lieki pisties.???? es minuutes laikaa uzliku fusiomu un miers... mans dzelzis to var pavilkt un lai velk... man tak pohuj vismaz pasham mazaak jaapis smadzene Link to comment Share on other sites More sharing options...
anny Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Man ar neverja tavu webu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 tagad vinbjsh iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Chaliit - sheiten un iten un veel pectam tee (vai shite ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now