Jump to content
GIGN Forum

Paliidziet Luudzu Ar Shiim 3 Lietaam

Recommended Posts

tagad taa vareetu buut...

es sapisu savu xamp un man arii pasham vairs nekas neiet..

:(

psc...

varat te ierakstiit un iemest download linku uz to kas ir labaaks: xamp , apsserv , wamp vai kaut kas cits uz kura iet

*psihostati

*amxBANS

*forums

*lapa

* un paareejie sviesti...

vakaraa taisiishu formatu...

:|

apnicis jau chakareeties gribu vienreiz par visaam reizeem sataisiit lai nav jaapisina smadzeni

es sapisu savu xamp un man arii pasham vairs nekas neiet..

:(

psc...

varat te ierakstiit un iemest download linku uz to kas ir labaaks: xamp , apsserv , wamp vai kaut kas cits uz kura iet

*psihostati

*amxBANS

*forums

*lapa

* un paareejie sviesti...

vakaraa taisiishu formatu...

:|

apnicis jau chakareeties gribu vienreiz par visaam reizeem sataisiit lai nav jaapisina smadzeni

appserv

Kārtējais vecītis kurš atkal visu grib uz paplātes!

Klausies saskaņot forumu ar weblapmas menu nav nemaz tik vielgi vismaz priekš tevis tas varētu būt pietiekami sarežģīti , lai tur pakārtos! Vispār katrai cms ir savi plusi un mīnusi es neiesaku ņemt tu fusionu , godīgi sakot kāda jēga ņemt fusionu ja tev cits forums ? Tu domā cilvēkiem , tiem pok3m kas tev tur baigi reģistrēsies patiks dīvās vietās reģistrēties? Tad jau labāk ņem prostu templaitu nu viss!

Vai arī vieglākais variants ir tāds cms kas piedāvā saskaņot weblapu ar ļuboju forumu tāda cms ir blind.lv un man pašam vienā projektā tāda ir! Tāpēc vispirms izvēlies kko normālāku! <_<

nahuj vinjiem regoties divaas vietaas???? :violent: :violent: :violent:

galiigi saspiedies esi?

forumaa lai liktu postus vajag regjistreeties a lapaa nahuj tas ir vajadziigs?? tur tak foruma nav..

un tur buus tikai servera logs kaut kaada hujovaa galerijaq un infa par serveri...

taaka regjistreeties vajag tikai vienviet... domaa pats ko runaa...

un man nebuutu tas tik sarezgjiiti kaa tu domaa jo vienreiz es jau biju uztaisijis visu no saakuma liidz beigaam vienkaarshi nosvila kompis un tagad visu jaataisa par jaunu...

vietaam un shis tas piemirstas GRUUTI tev atgaadinaat... tad nahuj vispaar nebirdini burtus te..

:violent: :violent: :violent:

galiigi saspiedies esi?

forumaa lai liktu postus vajag regjistreeties a lapaa nahuj tas ir vajadziigs?? tur tak foruma nav..

un tur buus tikai servera logs kaut kaada hujovaa galerijaq un infa par serveri...

taaka regjistreeties vajag tikai vienviet... domaa pats ko runaa...

un man nebuutu tas tik sarezgjiiti kaa tu domaa jo vienreiz es jau biju uztaisijis visu no saakuma liidz beigaam vienkaarshi nosvila kompis un tagad visu jaataisa par jaunu...

vietaam un shis tas piemirstas GRUUTI tev atgaadinaat... tad nahuj vispaar nebirdini burtus te..

Tu pidiņ ja tev ir prost tas fusions infas publicēšanai utt paņem prost template kura aizņem pāris gramus nevis kkādu smagu fusionu , kurš pats pa savi ir pilns ar visādām papildus xuinjām! :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...