Zorg`s Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Tatad man ir vajadzigs apmainit mana servera IP uz piemeram mansserveris.oo.lv, jeb kadu citu nosaukumu! Ka es to varu izdarit? Foruma skatijos, bet nezinu ka pareizi meklet... Un piedodiet, ja tas ir stulbs jautajums, jo es saja tema esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Ieei šeit pireiģistrējies un taisi kā gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 (edited) šeit pireiģistrējies un taisi kā gribi Un tas nebus tikai web, bet gan ari CS`a ? A, tad jau es zinaju, tikai domaju ka tas ir prieks web Tnx anyway! Edited June 4, 2007 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 A, tad jau es zinaju, tikai domaju ka tas ir prieks web Tnx anyway! ar to pashu adresi kuru tu izmantoji lai ieetu vebaa vart ieet arii serverii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Foruma skatijos, bet nezinu ka pareizi meklet... Un piedodiet, ja tas ir stulbs jautajums, jo es saja tema esmu Var arī šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 šeit lol tur nrvar uzlikt oo.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now